Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το άκρως επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο, Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου, ύστερα από τη φετινή μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», θα επιστρέψουν τη νέα σεζόν στο MEGA με την ολοκαίνουρια σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κι έχουν βρει ήδη τις πρωταγωνίστριές τους και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» η νέα σειρά Ρέππα και Παπαθανασίου

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, αλλά τρεις κι έχουν όλες το ίδιο όνομα. Είναι οι νέες ηρωίδες της νέας κωμικής σειράς που ετοιμάζουν πυρετωδώς για το Μεγάλο Κανάλι οι Ρέππας - Παπαθανασίου. Αν και πολλά ήταν το ονόματα που ακούστηκαν για το ποιες ηθοποιοί θα γίνουν οι μούσες των συγγραφέων, τελικά ο κύβος ερρίφθη. Ποιες θα είναι λοιπόν οι τρεις πρωταγωνίστριες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά; Πρόκειται για τις Μαίρη Σταυρακέλη, Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Ζαρίφη.

Βάσω Λασκαράκη Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Ομως τα ονόματα-έκπληξη δεν σταματούν εδώ καθώς στο νέο πρόγραμμα θα πρωταγωνιστούν ακόμη η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Νίκη Λάμη, ο Σπύρος Πούλης, η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ο οποίος αποχωρεί από το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Κατερίνα Ζαρίφη Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Μάλιστα η εταιρεία παραγωγής πρόσφατα ολοκλήρωσε τις οντισιόν για τους δεύτερους ρόλους. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 23 Μαΐου. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου γράφουν και σκηνοθετούν τα πρώτα δέκα επεισόδια της σειράς που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τα επόμενα θα έχουν την υπογραφή άλλων δημιουργών, αφού οι ίδιοι θα ετοιμάσουν το επόμενο σίριαλ που έχουν στα σκαριά.

Μαίρη Σταυρακέλη Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Η υπόθεση

Τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα, που δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη, με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και βιώματα, μπαίνουν στο επίκεντρο της ιστορίας. Οι πρώτες πληροφορίες για το σενάριο θέλουν την πρώτη Μαίρη, την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Ζαρίφη, να ζει στο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένη κι έχει πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη. Στήριγμά της είναι η καλύτερή της φίλη, η Βάσω Γουλιελμάκη, στην οποία λέει τον πόνο της και τον καημό της.

Η δεύτερη Μαίρη, η Βάσω Λασκαράκη, ζει στη Φιλοθέη και ούτε ξέρει πού πέφτουν τα δυτικά προάστια αφού οι κύκλοι που κινείται είναι εντελώς διαφορετικοί. Σύζυγός της είναι ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που φέτος παρακολουθήσαμε στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μας τον Πλάτανο». Η τρίτη, η Μαίρη Σταυρακέλη, είναι η κουλτουριάρα της παρέας και ζει επίσης στον κόσμο της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στον ΣΚΑΪ - Θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Αποκλειστικό: Φέτος κάνει μονοψήφια αλλά πήρε το πράσινο φως για του χρόνου