Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και έτσι όλοι οι σταθμοί έχουν ξεκινήσει να προγραμματίζουν τις εκπομπές τους για του χρόνου. Ο ΣΚΑΪ είναι ένα από τα κανάλια με τις περισσότερες αλλαγές, οι οποίες μάλιστα θα επηρεάσουν και την πρωινή ζώνη του σταθμού (δείτε εδώ ποια προγράμματα πήραν το οκ).

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρία Αναστασοπούλου δε θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και έτσι το κανάλι του Φαλήρου αναζητά το νέο ταίρι του έμπειρου παρουσιαστή.

Ποιος θα βρεθεί δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ

Ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται πως «παίζουν» πολύ είναι ο Άκης Παυλόπουλος. Το ότι ο δημοσιογράφος αποχωρεί από το OPEN με τη λήξη του συμβολαίου του στα τέλη Ιουλίου είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Άκης Παυλόπουλος Open

Η τελευταία εξέλιξη όμως τον θέλει να έχει δώσει ήδη τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου, προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο σταθμός θέλει να κάνει ριζική... ανακαίνιση στη συγκεκριμένη ζώνη που θα γίνει αντρική υπόθεση. Οσο για τη Μαρία Αναστασοπούλου θα αναλάβει κάτι διαφορετικό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΣΚΑΪ: Τέλος ο "Αδύναμος Κρίκος" - Το πρόγραμμα που θα το αντικαταστήσει

Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του ALPHA που θα «σπάσει» ταμεία