Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα κατά την επιστροφή της από το ταξίδι της στο Μιλάνο, για το οποίο δέχθηκε σκληρή κριτική, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς βιώνει τη μητρότητα, ενώ αποκάλυψε και πότε θα γίνουν τα βαφτίσια των παιδιών της.

«Ήρθα από το Μιλάνο που πήγα για μια μέρα. Είχα μια επαγγελματική υποχρέωση και τώρα πάω σπίτι στα μωρά μου. Δώρα δεν πρόλαβα να πάρω», είπε στην αρχή η Χριστίνα Μπόμπα και σχολίασε στη συνέχεια το στοίχημα που έχασε ο Σάκης Τανιμανίδης και έπαιξε μπάσκετ με το εσώρουχο: «Ο Σάκης είναι πολύ καλός στο μπάσκετ. Ήταν άτυχος και έχασε και επειδή είναι αρκετά ακομπλεξάριστος και έχει χιούμορ έπρεπε να το δημοσιοποιήσει».

Σεπτέμβρη τα βαφτίσια των παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα

Για τον ρόλο της ως μαμά και τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών της, η Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ακόμα καλύτερος. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα, είχα αγχωθεί πολύ. Προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα, για μένα ήταν μεγάλο σοκ. Τώρα είναι όλο και καλύτερο. Την βάφτιση την ετοιμάζουμε. Τώρα ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε κάποια πράγματα. Θα γίνει τον Σεπτέμβρη», αποκάλυψε η Μπόμπα.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον

Ισχύει ότι της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει κάτι από κοινού με τον Σάκη Τανιμανίδη; Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκαθάρισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη πως «αυτό έγινε παλιά, με τις μπεμπούλες τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω. Όταν κάνω comeback θα σας πω».

«Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει ένα πάρα πολύ ωραίο project, που πιστεύω ότι θα εμπνεύσει πολύ κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενη που το φέρνει στην Ελλάδα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τίτλοι τέλους για το Love it - Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Ελπίζω να...» - Απίστευτο "καρφί" της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον