Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία απρόσμενη ατάκα για το τηλεοπτικό της μέλλον πέταξε η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον, το πρωί της Παρασκευής (27/5) στην εκπομπή Πρωινό, λίγο μετά τον καυγά του Λιάγκα με την Πετρόγιαννη. Η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για τέτοια θέματα στην εκπομπή, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση.

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και έκανε και ένα σχόλιο για την επόμενη σεζόν.

Η ατάκα της Σκορδά τους άφησε όλους άναυδους στο Πρωινό

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως σκοπεύει να παρευρεθεί και πάλι στην εκπομπή στην αρχή της νέα σεζόν για να φέρει γούρι στην παρουσιάστρια. Εκείνη την στιγμή η οικοδέσποινα του χαμογέλασε με νόημα και είπε: «Ελπίζω να με βρεις εδώ…».

Ο Χάρης Ρώμας, εμφανώς αμήχανος από αυτό που μόλις είχε ακουστεί, πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι και θα σε βρω και θα αγκαλιαστούμε πολύ χαρούμενοι αγάπη μου».

«Πάντα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας χαμογελούσε σε αμηχανία. Υπενθυμίζουμε ότι οι παρουσιαστές επιθυμούν να χωρίσουν τα «τσανάκια» τους με την νέα σεζόν, κάτι που ο σταθμός προσπαθεί να αποφύγει.

Τι θα γίνει με Λιάγκα και Σκορδά

Η εκπομπή Τι λες τώρα, μετέφερε ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί το τηλεοπτικό ζευγάρι στην αρχή να έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης με το Πρωινό, ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους όπως και αρκετούς τσακωμούς on air.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου θα επανέλθει μετά το καλοκαίρι στις οθόνες μας με το ζευγάρι σε πιο πρωινή ώρα, καθώς θα ξεκινά ένα μισάωρο με 45 λεπτά νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος θα φέρει στις πλάτες του ο Γιώργος Λιάγκας και θα είναι αφιερωμένο στην επικαιρότητα. Στη συνέχεια θα παίρνει πάσα η Φαίη Σκορδά με την ψυχαγωγία και την υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σούσουρο» στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα - Τι συμβαίνει;

«Έχετε επανασυνδεθεί;» - Κάγκελο Λιάγκας και Σκορδά με την ερώτηση της καλεσμένης τους