Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τις προηγούμενες μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα πραγματοποίησε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία και με αφορμή κάποιες αναρτήσεις που έκανε, ορισμένοι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τόσο το ντύσιμό της όσο και το γεγονός ότι άφησε τα παιδιά της στο σπίτι για να ταξιδέψει.

Η ίδια, παρακολουθώντας τα σχόλια που της έκαναν κάτω από τη φωτογραφία της θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση και να βάλει στη θέση τους όλους του ηθικολόγους που την κρίνουν για τις επιλογές της, ωστόσο σύζυγός της την αποθέωσε για την εμφάνισή της.

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Χριστίνα Μπόμπα

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη

Χριστίνα Μπόμπα αρνητικά σχόλια
Χριστίνα Μπόμπα Instagram
Χριστίνα Μπόμπα ταξίδι Ιταλία

Στο πλευρό της Μπόμπα και η Ελεονώρα Μελέτη

«Έβλεπα το Σαββατοκύριακο το θέμα με την Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να της πω αν στεναχωρήθηκε, να μη στεναχωριέται» ανέφερε αρχικά.

«Τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας που είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά της κι όφειλε να παραστεί στα βραβεία για τις Influencers. Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο.

Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι», συμπλήρωσε έπειτα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα η Βάσω Λασκαράκη - Σε ποιο κανάλι θα τη δούμε;

Δανάη Παππά: Ερωτοχτυπημένη η Θοδώρα του Σασμού - Η καλοκαιρινή εξόρμηση με τον σύντροφό της