Από Πέννυ Μαστοράκου

Χαμός έγινε το πρωί της Κυριακής 25/9 με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία βγήκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έντρομη να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ήταν ταραγμένη και δικαιολογημένα, καθώς μέσα από την είδηση αυτή ανησύχησε η οικογένειά της και δημιουργήθηκε πανικός από το πουθενά.

Από εκείνη την στιγμή το Twitter, έχει απασφαλίσει τόσο με την παρουσιάστρια όσο και με τον φίλο της Δήμητρας, Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος είναι στο πάνελ της εκπομπής, και θεωρούν μέγα λάθος το ότι επέτρεψε να παίξει κάτι τέτοιο στον αέρα της εκπομπής.

Χαμός στο Twitter για τον Αλεξάνδρου και την Χρηστίδου

Τα ''καρφιά'' της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

''Σάλος'' έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν αναφέροντας πως το μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει με την ίδια να το διαψεύδει μέσα από το Χαμογέλα και πάλι, που μετέφερε την είδηση από site. Και μιας και στο συγκεκριμένο πάνελ συμμετέχει και ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκείνη ως πληγωμένη, έκανε μια σειρά από insta stories, πετώντας καρφιά και για εκείνον.

«Δε φτάνει που σας έκανα τη χάρη να βγω στην εκπομπή σας, με βάλατε με τέτοιο τίτλο και ευτυχώς μου έκοψε και άνοιξα την τηλεόραση να βλέπω τι γράφετε».

«Είστε γελοίοι, πιο γελοίοι είναι όμως οι υποτιθέμενοι φίλοι μου».

«Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και story. Και τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες, να πας να διαστρεβλώσεις μια ιστορία ξέρεις, για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο. Να συγκαλύψεις όμως και ένα βιασμό ξέρεις επίσης. Έλα καλημέρα».

Αλεξανδράκη ξέσπασμα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί, ξεφτίλες!» Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απειλεί με μηνύσεις μετά τον σάλο περί απόπειρας αυτοκτονίας

«Έχω πάθει σοκ...» - Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα δημοσιεύματα περί απόπειρας αυτοκτονίας