Από Ελένη Μήτση

Ο Κίμων Κορυής είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός και παράλληλα πολύ γοητευτικός άντρας, ο οποίος μέσα από τους ρόλους, που τον βλέπουμε να κάνει σε σειρές, που συμμετέχει ξεδιπλώνει κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο το ταλέντο του.

Η αλήθεια είναι, πως δεν ξέρουμε πολλά για τη ζωή του, ωστόσο μέσα από τη φετινή συμμετοχή του στους Παγιδευμένους, ως εισαγγελέας Σταύρος, βλέπουμε να διαρρέουν όλο και περισσότερα στοιχεία για εκείνον.

Η καταγωγή του Κίμων Κουρή

Μπορούμε να ομολογήσουμε, πως η εμφάνιση του πριν χρόνια χωρίς μούσια είναι κάτι σπάνιο, που βλέπουμε (δείτε τον εδώ), όπως και το γεγονός, πως κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι κάτι τόσο γνώριμο.

Σταύρος Παγιδευμένοι

Η διεθνής καριέρα και η σχέση του Κίμωνα Κουρή με την οικογένεια Τότσικα

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά την προηγούμενη σεζόν μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά Έξαψη, έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς μπορεί να μην τον έχουμε δει πολύ στην τηλεόραση, αλλά έχει χαράξει μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάτρου, εντός και εκτός συνόρων.

Όμως ποια είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τον ηθοποιό;

Ο ηθοποιός ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής, και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Στο θέατρο ανάμεσα στις παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει είναι 'O Προεστώς του χωριού', ο 'Βασιλιάς Ληρ', ο 'Ιουλιανός ο παραβάτης' και πολλές άλλες, ενώ δυναμική είναι και στον κινηματογράφο, εντός και εκτός συνόρων, καθώς έχει πάρει ρόλους και σε ξένες παραγωγές όπως το Stoler by their father, με πρωταγωνίστρια την Sarah Drew, την οποία έχουμε δει στο Grey's Anatomy.

View this post on Instagram

A post shared by Kimonas Kouris (@kimonaskouris)

Από μικρή ηλικία είναι παιδικός φίλος τόσο με τον Θανάση όσο και με τον ΑποστόληΤότσικα, καθώς ο πατέρας τους ήταν εκείνος που τον προετοίμασε για τις εξετάσεις του στη Δραματική Σχολή και τον μύησε στον χώρο της υποκριτικής, δίνοντάς του παράλληλα τα κατάλληλα εφόδια και συμβουλές για να πετύχει τον στόχο του.

Χαρακτηριστικά μάλιστα σε συνέντευξή του είχε αναφέρει πως: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που από μικρά παιδιά θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό, δεν το αισθάνθηκα. Βέβαια η υπερβολική παρέα μου με τον Αποστόλη Τότσικα, που είμαστε οικογενειακοί φίλοι και τους αγαπώ όλους πάρα πολύ, με επηρέασε και μου έλεγε να γίνουμε είτε κασκαντέρ είτε ηθοποιοί.

Ο Αποστόλης ακολουθήσε τα βήματα του πατέρα του και μπήκε στο Εθνικό Θέατρο και μου έλεγε συνέχεια να δώσω εξετάσεις. Οι γονείς μου επειδή δεν είχαν καμία σχέση με αυτόν τον χώρο, έβγαζαν μια ανησυχία… Είδα το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, είδα ότι γινόντουσαν σεμινάρια υποκριτικής και συνδυασμό με το ότι η μητέρα μου ήταν εκείνη τη στιγμή στη θεατρική ομάδα καθηγητών, μου είπε να το δοκιμάσω και από εκεί άλλαξε η ζωή μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Κεντάει πάλι απόψε...» - Οι αντιδράσεις στο twitter με το ξέσπασμα του Σταύρου στον Άγγελο

Παγιδευμένοι βόμβα! Ο Γεράσιμος χαστουκίζει τον Θοδωρή και τον απειλεί να...