Από TV24 Team

Μας έχει χαρίσει απίστευτες ερμηνείες σε πολλούς ρόλους της κατά την διάρκεια της καριέρας της, και ένας από αυτούς που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό και την αποθέωσε κυριολεκτικά, ήταν αυτός της Καίτης στις Σαββατογεννημένες, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και τις επικές ατάκες που θυμόμαστε μέχρι σήμερα! Δείτε επίσης πως είναι σήμερα ο Τάκης από το Κόκκινο Δωμάτιο...

Ο λόγος για την ταλαντούχα Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 εμφανίστηκε στο Καλύτερα δεν Γίνεται, και άφησε άφωνη την Ναταλία Γερμανού με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την Καίτη που θυμόμασταν.

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Κατιάνας Μπαλανίκα

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή στην εμφάνισή της κι ανέφερε χαρακτηριστικά κοιτώντας την:
«Η μισή Κατιάνα, η άλλη μισή είναι σπίτι και ξεκουράζεται μαζί με την τηλεόραση. Φτου σου, σκόρδα, μεγάλη αλλαγή. Μου το είπες στο τηλέφωνο, ότι θα σε δω και θα εκπλαγώ».

«Έγινε λίγο-πολύ από μόνη της. Δε ξέρω πως, σιγά-σιγά. Δεν έτρωγα πολύ, σταμάτησα. Δεν ήθελα και να φάω. Γυμναστική έκανα γιατί έπρεπε να κάνω. Τα κιλά έφυγαν στο lockdown και την καραντίνα. Νιώθω καλύτερα, νιώθω εγώ» είπε η ηθοποιός φανερά ευδιάθετη και ανανεωμένη.

Λίγα λόγια για την Κατιάνα Μπαλανίκα

Η Κατιάνα Μπαλανίκα γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1947 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο, στο οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο στην παράσταση "Η Τρισεύγενη" το 1969. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Μέδουσα στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου. Στην "Νεράιδα" συνεργάστηκε με τον Δάκη, τον Φίλιππο Νικολάου και τον Αντώνη Καλογιάννη. Το 1983 στην ΕΡΤ στο σόου "Πράματα και Θάματα" έκανε μουσικά επιθεωρησιακά σκετς, μαζί με την Πωλίνα και τη Σόφη Ζαννίνου.

Ακολούθησαν μερικοί πρωταγωνιστικοί ρόλοι και κάποιες guest εμφανίσεις σε επιτυχημένες σειρές (Οι τρεις Χάριτες και Εμείς και Εμείς). Έγινε ευρέως γνωστή και καθιερώθηκε με τον ρόλο της Σάσας Παπαδήμα μέσα από την σειρά Ντόλτσε Βίτα. Έπειτα ακολούθησαν πολλοί πρωταγωνιστικοί ρόλο όπου την σεζόν 2003 - 2004 ήρθε η μεγάλη επιτυχία. Συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου, την Ράνια Σχίζα και τον Σάκη Μπουλά στην σειρά Σαββατογεννημένες ερμηνεύοντας τον ρόλο της Καίτης Τόνγκα. Αγαπημένοι της και στενοί συνεργάτες είναι, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Κάτια Δανδουλάκη, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Ελένη Ράντου, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Σάκης Μπουλάς και πολλοί άλλοι.

Αδελφή της είναι η τραγουδίστρια Sigma Fay. Για τέσσερα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ήταν σύντροφος του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Μαρίνου. Το 1975 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Ασημάκη, ενώ χώρισαν το 2000. Ο Μάκης παντρεύτηκε το 2012 και το 2013 απέκτησε την κόρη του, που πήρε το όνομα της γνωστής ηθοποιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκεί την είχαμε πρωτοδεί - Η σειρά που είχε παίξει η Σοφία Φαραζή πριν από τους Παγιδευμένους και το Λίτσα.com

Φαίνεται πιο φρέσκια από ποτέ - Πως είναι μια 20ετία μετά η "Σμαρούλα Κολιάτσου" από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη