Από Ελένη Μήτση

Η Σοφία Φαραζή είναι μια πολύ πετυχημένη ηθοποιός, την οποία σήμερα απολαμβάνουμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Παγιδευμένοι, στην οποία παίζει μετά από τα πολλά χρόνια απουσίας της από τον χώρο (δείτε εδώ το αυτοάνοσο νόσημα, που την ταλαιπώρησε).

Η ηθοποιός είχε κάνει τεράστια επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή τη στη σειρά Λίτσα.com, στην οποία τη βλέπαμε να υποδύεται τη κομμώτρια από τα δυτικά προάστια.

Η σειρά που είχε πρωτοπαίξει η Σοφία Φαραζή

Τον ρόλο της αυτό, τον είχε υπηρετήσει με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο πρώτα την είχαμε δει να παίζει το 2007 σε σίριαλ του Mega, το Bing Bang.

Σοφία Φαραζή

Η εξομολόγηση της Σοφίας Φαραζή για τη συμμετοχή της στους Παγιδευμένους

Με αφορμή την συμμετοχή της στην δραματική σειρά του Αντ1 Παγιδευμένοι, την οποία έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας λεπτό, η Σοφία Φαραζή, το βράδυ της Τετάρτης 12/10, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1, και μίλησε για την απόφασή της να συμμετέχει στην σειρά (καθώς έλειπε πολλά χρόνια από τον χώρο) αλλά και για τον ρόλο της.

«Η σειρά "Παγιδευμένοι" ήταν για μένα έρωτας με την πρώτη ματιά, μου πρότειναν το ρόλο της μάνας και ήθελα να το κάνω με πολλή χαρά! Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός» είπε χαρακτηριστικά για τον ρόλο αλλά και για την περίοδο που ήταν εκτός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: "Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα" - Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Παγιδευμένοι - αποκλειστικό: Πρόταση γάμου "βόμβα"