Από Ελένη Μήτση

Πολλές οι επιτυχημένες σειρές του Mega όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ένα από τα σίριαλ, που έκαναν τεράστια επιτυχία και κρατούσαν σε αγωνία το κοινό και παράλληλα χάριζαν απίστευτο γέλιο, ήταν το Κόκκινο Δωμάτιο.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την προβολή της σειράς και συγκεκριμένα 14, όμως κάποιοι ηθοποιοί, που συμμετείχα σε αυτή έκαναν μεγάλη καριέρα (δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Βασιλικής Ανδρίτσου) και άλλοι αποφάσισαν να αποτραβηχτούν από φώτα.

Έτσι είναι σήμερα ο Τάκης από το Κόκκινο δωμάτιο

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Τάκης, ο φύλακας και παράλληλα μουσικός του ξενοδοχείου, ο οποίος σήμερα ζει ήρεμος με την οικογένεια. Μέσα από φωτογραφίες του Θεοδόση Κώτση στο Facebook τον βλέπουμε πως είναι σήμερα αρκετά χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Θεοδόσης Κώτσης είναι ηθοποιός και τραγουδιστής. Μένει στον Πειραιά. Σπούδασε στο ΤΕΙ Πειραιά και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας. Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1978 και είναι 44 ετών. Έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του στην κωμική σειρά “Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη” αλλά και στο “Κόκκινο Δωμάτιο”. Το 2014 παντρεύτηκε. Λίγο πριν είχε γίνει πατέρας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύεται ο Θανασάκης από το ''Ευτυχισμένοι μαζί'' - Δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου του

Άφησε την υποκριτική και έγινε πιλότος - Πως είναι σήμερα η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα