Από TV24 Team

Μια σπάνια εμφάνιση έκανε πριν από λίγους μήνες η αγαπημένη ηθοποιός Βασιλική Δέλιου. στο πλευρό της Ηρώ Μανέ. Η Βασιλική έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη ήταν ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2002-2004, που δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 από τις 28 Οκτωβρίου του 2002 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου του 2004. Τη σκηνοθεσία της σειράς επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας ενώ την παραγωγή ανέλαβε η εταιρία Ena Productions. Ο Αλέξανδρος Ρήγας δήλωσε ότι είναι η αγαπημένη του σειρά.

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα πρωτότυπο σωφρονιστικό κατάστημα με γυναίκες κρατούμενες, στο οποίο ο διευθυντής και μία εκ των κρατουμένων ερωτεύονται παράφορα και προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτά τους. Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη προβλήθηκαν για δύο τηλεοπτικές σεζόν και αποτελούνται συνολικά από 36 επεισόδια. Ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε στις 23 Μαΐου του 2003 σε 21 επεισόδια. Ενώ αρχικά η σειρά επρόκειτο να ολοκληρωθεί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, τελικά δόθηκε το πράσινο φως για την παραγωγή και δημιουργία δεύτερου κύκλου επεισοδίων. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις βασικών πρωταγωνιστών, όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Μαρία Λεκάκη και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η Σμαρούλα Κολιάτσου την οποία υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Βασιλική Δέλιου ήταν ένας χαρακτήρας που έμεινε ανεξίτηλος στο μυαλό των τηλεθεατών! Ήταν φιλόλογος. Δούλευε σε σχολείο στη Δράμα έως ότου συνελήφθη για αποπλάνηση ανήλικων μαθητών της, τους οποίους οδηγούσε κρυφά στο βουνό Κορύλοβο. Είναι κολλητή φίλη με την Καλίτση, την οποία ακολουθεί πάντα και μιμείται στο κουτσομπολιό, αλλά και πολλές φορές ειρωνεύεται με το καυστικό της χιούμορ. Συχνά δε χάνει την ευκαιρία να ζητάει να της φέρουν κάποιο σχολείο εκδρομή στις φυλακές.

Η σημερινή εικόνα της Βασιλικής Δέλιου

Η Βασιλική Δέλιου, κάτι λιγότερο από μία εικοσαετία μετά το τέλος της σειράς, έχει αλλάξει πολύ. Ωστόσο, ο χρόνος είναι σίγουρα σύμμαχός της!

Βασιλική Δέλιου

Βασιλική Δέλιου πως ειναι σημερα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άφησε την υποκριτική και έγινε πιλότος - Πως είναι σήμερα η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα

Από το Power of love στο Love island - Πως ήταν η Τζούλια Καραγιάννη πριν τις αισθητικές επεμβάσεις