Από Ελένη Μήτση

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια λαμπερή και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Maestro, στο ρόλο της Κλέλιας, τον οποίο ενσαρκώνει μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση, αφού τα τελευταία χρόνια εκφράζεται μέσα από το επάγγελμα, που αγαπάει. Για όσους όμως δεν έχουν καλή μνήμη, να σας θυμίσουμε εδώ, πως η πορεία της στην υποκριτική ξεκινάει το 2017.

Η πρώτη σειρά που έπαιξε η Κλέλια Ανδριολάτου

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν εκείνος, που της έδωσε την πρώτη ευκαιρία για συμμετοχή σε σίριαλ και έτσι στα 19 της την είδαμε να συμμετέχει στο Μπρούσκο (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για την ηθοποιό).

Κλέλια Μπρούσκο

Η σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Κλέλια Ανδριολάτου από το Maestro

Μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Κλέλια Ανδριολάτου, στο περιοδικό Gala και μίλησε εκτενώς για την συμμετοχή της στην μία εκ των αγαπημένων σειρών για αυτή τη σεζόν (η οποία πήρε το πράσινο φως για την δεύτερη σεζόν), στο Mastro.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σκηνή που της έχει χαραχτεί περισσότερο στη μνήμη, σε αυτήν που δεν θα ξεχάσει ποτέ και δεν θα την βγάλει από το μυαλό της!

«Ήταν όλες οι μέρες μία και μία. Αριστουργηματικές. Στο τελευταίο επεισόδιο πραγματοποιείται το φεστιβάλ που έχει να έρθει αν στήσει ο Ορέστης. Ήταν μια στιγμή που ήμασταν όλοι οι ηθοποιοί μέσα σε βάρκες, ήταν σούρουπο, υπήρχαν μικρά φωτάκια στα βαρκάκια κι η Χάρις Αλεξίου ακουγόταν να τραγουδά σε όλο το νησί. Ερχόταν η κάμερα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε γιατί κλαίγαμε με λυγμούς. Νιώθαμε την απεραντοσύνη, ένα άνοιγμα στην καρδιά. Ήταν σαν παραμύθι.» είπε χαρακτηριστικά...

Η πιο δύσκολη σκηνή για την Κλέλια Ανδριολάτου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έχω περάσει δύσκολα...» - Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τα τελευταία 2 χρόνια

Maestro: Το αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Το μυστικό πίσω από το πιάνο της Κλέλιας Ανδριολάτου