Από Ελένη Μήτση

Όλοι οι κύκλοι του Fame story ήταν πολύ αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό και χωρίς αμφιβολία οι περισσότεροι νικητές, που βγήκαν από το μουσικό ριάλιτι καταξιώθηκαν και στην έξω τους ζωή.

Ο Περικλής Στεργιανούδης ήταν ένας από τους νικητές του διαγωνισμού αφού το 2005 είχε κερδίσει με μεγάλη διαφορά. Σήμερα ο παίκτης έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει στη Γερμανία, αλλά σε κάθε περίπτωση παραμένει γοητευτικός, όπως είδαμε από μια φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram (δείτε πως είναι σήμερα η Μαρία Ίλτσεβιτς από το GNTM).

Έτσι είναι σήμερα ο Περικλής Στεργιανούδης από το Fame Story

Το βιογραφικό του μεγάλου νικητή

Ο Περικλής Στεργιανούδης γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1973, από Έλληνες γονείς και έζησε εκεί μέχρι τα 22 του χρόνια. Ο μεσαίος γιός του Θεοχάρη και της Κατερίνας Στεργιανούδη ήταν από μικρός ήσυχος και δεν ήθελε να μπλέκει σε φασαρίες και καυγάδες.

Η μουσική και οι δουλειές του σπιτιού ήταν τότε η αδυναμία του. Και ο ίδιος ήταν και είναι η μεγάλη αδυναμία της μητέρας του γιατί την βοηθούσε πολύ. Τα τρία αδέρφια της οικογένειας, ο Θέμελης, ο Περικλής και ο Ανέστης ήταν από πολύ μικρά παιδιά δεμένοι. Ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Θέμης, μένει στην Γερμανία και ο μικρότερος, ο Ανέστης είναι καλόγερος στο Άγιον Όρος.

Ως παιδί ήταν ήσυχος αλλά πειραχτήρι! Στο σχολείο ήταν πολύ αγαπητός, τόσο στους καθηγητές όσο και στους συμμαθητές του. Δεν ήταν και ο καλύτερος μαθητής της τάξης του αλλά ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλής! Έκανε πλάκα με τους καθηγητές του στο σχολείο αλλά τον συγχωρούσαν επειδή τον συμπαθούσαν.

Είχε πολλές κατακτήσεις και θεωρούνταν ο ωραίος του σχολείου! Ο Περικλής από τα 14 του χρόνια περίπου ήταν ο γόης της οικογένειας, της γειτονιάς και του σχολείου. Από μικρός του άρεσε το τραγούδι και τον έβλεπαν πάντα με μια κιθάρα στο χέρι να σιγοτραγουδά. Έπαιζε με άνεση κιθάρα. μπουζούκι και το τραγούδι ήταν μια από τις μεγάλες του αδυναμίες.

Συμμετείχε στις σχολικές γιορτές και τα πάρτυ, δεν ήταν όμως ο στόχος του να γίνει τραγουδιστής. Μάλλον δεν το πίστευε ότι μπορούσε να γίνει. Πολύ συχνά έκανε τον Elvis Prisley, τον οποίο μας λένε οτι τον μιμείται καταπληκτικά και θα θέλαμε πολύ να τον απολαύσουμε! Από Έλληνες τραγουδιστές του αρέσουν πολύ ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Δάντης.

Περικλής Στεργιανούδης

Πρώτος στην Ελλάδα ήρθε ένας καλός του φίλος ο οποίος παρότρυνε τον Περικλή να ακολουθήσει. Ο Περικλής εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1999, αλλά επέλεξε να δοκιμάσει την τύχη του στην Θεσσαλονίκη. Είχε σπουδάσει οπτικός στην Γερμανία και είχε εργαστεί στον τομέα αυτό για ένα χρόνο.

Το επάγγελμα του οπτικού δεν του άρεσε και στη συνέχεια δοκιμάστηκε σε πολλά επαγγέλματα. Ένα διάστημα πουλούσε χαλιά ενώ εργάστηκε σε χρηματιστηριακή εταιρεία το 1999. Ένα χρόνο αργότερα πήγε σε κτηνοτροφική μονάδα του Υπουργείου Γεωργίας, όπου δούλεψε σε φάρμα ζώων. Δούλεψε ως ταχυδρόμος για 6 περίπου μήνες, ενώ πριν μπει στο Fame Story εργαζόταν στη reception μεγάλου ξενοδοχείου στη Χαλκιδική. Ως τραγουδιστής έχει δουλέψει μόνο ερασιτεχνικά σε διάφορες ταβέρνες της Θεσσαλονίκης .

Μέσα σε όλα αυτά προσπάθησε κάποια στιγμή να ανοίξει τα φτερά του και στο τραγούδι. Ετοίμασε μια κασέτα και την έστειλε σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες. Απάντηση όμως δεν έλαβε. Ο αδερφός του Θέμης έμαθε για τις οντισιόν του Fame Story και συμπλήρωσε κρυφά για λογαριασμό του Περικλή την αίτηση. Του το ανακοίνωσε μάλιστα μετά από 3 βδομάδες. Ο Περικλής δεν πίστευε ότι θα επιλεγόταν ποτέ αλλά η τύχη του χαμογέλασε! Από την Γερμανία βρέθηκε στην Αθήνα και από κει στο Fame Story !!!

Η μεγάλη του αδυναμία, όπως έχουμε πλέον καταλάβει, είναι το γυναικείο φύλο! Η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για μια κοπέλα, ήταν να πηδήξει από 5 μέτρα ύψος και να βρεθεί στο νοσοκομείο! Κι αυτό για να την βοηθήσει να μπει στο σπίτι της, όταν έχασε τα κλειδιά της. Ευτυχώς ήταν στον πρώτο όροφο το δωμάτιο και το μόνο που έπαθε ήταν ένα γύρισμα του καρπού, που όμως του δημιούργησε πρόβλημα και τον υποχρέωσε σε εγχείρηση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φαίνεται πιο φρέσκια από ποτέ - Πως είναι μια 20ετία μετά η "Σμαρούλα Κολιάτσου" από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη

Άφησε την υποκριτική και έγινε πιλότος - Πως είναι σήμερα η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα