Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τη Μαρία Ίλτσεβιτς τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM όταν ακόμα παιζόταν στον ΑΝΤ1. Η εμφάνισή της είχε κερδίσει την κριτική επιτροπή και γι΄αυτό το λόγο κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον μεγάλο τελικό, χωρίς ωστόσο να πάρει τη νίκη, μιας και αυτή πήγε στην εξωτική Σεράινα Καζαμία.

Η Μαρία Ίλτσεβιτς έχει γεννηθεί στη Ρωσία και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Μυτιλήνη. Σε ηλικία 18 ετών πήρε την απόφαση να κάνει τη δική της επανάσταση και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Έτσι βρέθηκε στην Αθήνα με δύο βαλίτσες στο χέρι και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρει.

Πριν από δύο χρόνια, η Μαρία συμμετείχε στο My Style Rocks, όπου επίσης είχε καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Στο βίντεο με την παρουσίαση της είπε: “Είμαι η Μαρία Ίλτσεβιτς ήρθα στην Ελλάδα από Ρωσία σε πολύ μικρή ηλικία με τη μαμά μου και τη θεία μου και ήρθαμε στη Μυτιλήνη. Στα 18 μου αποφάσισα να κάνω την επανάσταση μου. Ήρθα στην Αθήνα για να ακολουθήσω τα όνειρα μου. Σε κάποια φάση κόντεψα να κοιμηθώ στο παγκάκι, δεν ήξερα κανένα. Λίγες μέρες αργότερα όμως είδα πως γίνεται ένα κάστινγκ, ψάχνανε μοντέλα και πήγα και με πήραν αμέσως”. Συνέχισε λέγοντας: “Έτσι ξεκίνησε και η ασχολία μου με το μόντελινγκ και μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου επιτέλους".

Πώς είναι σήμερα η Μαρία Ίλτσεβιτς του GNTM

Η ίδια με το πέρασμα των χρόνων παρέμεινε στον χώρο του μόντελινγκ, σε αντίθεση με τη Νάγια που ήταν στον ίδιο κύκλο του παιχνιδιού, και ανά καιρούς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις δουλειές της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Μαρία έχει καταφέρει να διατηρήσει τόσο το εντυπωσιακό κορμί της όσο και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, ενώ ο χρόνος δείχνει να μην έχει περάσει από πάνω της.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Iltsevich (@maria_iltsevich)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν τα παράτησε ποτέ - Με αναλογίες μοντέλου η Λυδία Κατσανικάκη 4 χρόνια μετά το GNTM

Άφησε τις πασαρέλες και τάχθηκε στο παιδί της - Αγνώριστη 12 χρόνια μετά το GNTM η Ευαγγελία Κουταλίδου