Από Ελένη Μήτση

Η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα είναι είναι μια πολύ αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια να συμμετέχει μεγάλη επιτυχία σε γνωστά σίριαλ. Μετά τη λοιπόν την αναγνώριση αποφάσισε να κάνει ένα άλλο βήμα στη ζωή της τελείως διαφορετικό από την υποκριτική.

Η δεύτερη ενασχόληση της Ιζαμπέλα Κογεβίνα μετά την υποκριτική

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU, περιέγραψε την περίοδο που διάβαζε και δούλευε σκληρά για να περάσει τις εξετάσεις, είχε τονίσει ότι ήταν ένα παιδικό της απωθημένο να γίνει πιλότος. Η ίδια πετούσε για χρόνια, καθώς έχει πάρει εδώ και χρόνια ερασιτεχνικό δίπλωμα, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρευόταν από παιδί και να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά.

Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε ότι σε αυτήν την απόφαση την οδήγησε και η οικονομική αστάθεια στον χώρο της υποκριτικής την περίοδο της κρίσης και η αναζήτησή της για κάτι πιο σταθερό (δείτε πως είναι σήμερα και η Μάτα, από τα Μαύρα Μεσάνυχτα, που είχε παίξει και η Ιζαμπέλα).

View this post on Instagram

A post shared by @isabella_kogevina

Είναι επίσης μητέρα και λιώνει για τα παιδιά της

Η Ιζαμπέλα λοιπόν είναι και μητέρα και μάλιστα τριών παιδιών, εκ των οποίων τα δύο προέρχονται από τον πρώτο της γάμο και είναι αγόρια, ενώ το τρίτο είναι ένα κοριτσάκι από τον δεύτερο γάμο της. Όλοι τους μαζί είναι ευτυχισμένοι και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές. Η 43χρονη σήμερα ηθοποιός είναι πολύ φυσική και δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή με τα τρία αγγελούδια της.

View this post on Instagram

A post shared by @isabella_kogevina

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το Power of love στο Love island - Πως ήταν η Τζούλια Καραγιάννη πριν τις αισθητικές επεμβάσεις

Πρωταγωνιστεί ως Ζέτα στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' - Πως ήταν η Ηλιάνα Μαυρομάτη πριν από 14 χρόνια