Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό, έπειτα ειδικά από τον συγκλονιστικό τρόπο που ερμήνευσε τον Ζάχο στις Άγριες Μέλισσες, και σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουμε απολαύσει και στο κομμάτι τις της παρουσίασης!

Ο λόγος για τον σπουδαίο ηθοποιό Νίκο Κουρή, ο οποίος έχει πετύχει πολλά επιτεύγματα στην καριέρα του, παρότι είναι μικρός σε ηλικία! Τον έχουμε αγαπήσει ως ηθοποιό, αλλά το τελευταίο διάστημα τον απολαύσαμε και σε έναν άλλο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ, Δες και βρες (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το μέλλον του στην τηλεόραση).

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Νίκος Κουρής από μικρή ηλικία

Πάντα είναι ειλικρινείς σε δηλώσεις του, και όποτε μιλά σε συνεντεύξεις του δεν μασά τα λόγια του, παρότι σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή, και θέλει να απασχολεί την επικαιρότητα μόνο με τη δουλειά του. Πριν λίγο καιρό λοιπόν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, για το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το διαβήτη.

«Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας και νομίζω πως όποιος το παλεύει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Όποιος σταματήσει να το παλεύει, τέλειωσαν όλα. Είναι τόσο απλό… Έχεις πρακτικές δυσκολίες και πρέπει να βρεις τρόπο για να είσαι καλά για να ονειρεύεσαι…

Δεν είναι εύκολο να είσαι λειτουργικός όταν είσαι διαβητικός γιατί αυτό το σκαμπανέβασμα του σακχάρου -μην κοιτάς που δεν μιλάμε για αυτό- είναι ανησυχητικά μεγάλο το ποσοστό. Και τύπου 2 που δεν έχει ινσουλίνη ή χάπια ή με ινσουλίνη που είναι προσθετική και βοηθητική. Σε εμένα είναι αυτοάνοσο, δεν έχω καθόλου ινσουλίνη. Εγώ κι όλοι οι τύπου 1. Όλοι αυτοί που δεν έχουμε ισορροπία στο σάκχαρο, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί» είχε πει χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με το τηλεπαιχνίδι του στην ΕΡΤ

Μπορεί να έγινε η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει ο Γιώργος Καραμίχος το βράδυ του Σαββάτου 22/10, ωστόσο μία άλλη πρεμιέρα δεν βλέπουμε να γίνεται σύντομα, και το τοπίο γύρω της είναι θολό. Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι Δες και βρες του Νίκου Κουρή, το οποίο είχε μπει στον πάγο.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, μίλησε για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 23/10 και αποκάλυψε τι θα συμβεί τελικά.

«Προβάλλεται ακόμα το τηλεπαιχνίδι. Τώρα, θα δούμε τι θα γίνει, περιμένουμε. Υπάρχει μια εκκρεμότητα για την παραγωγή, αν θα βρούμε παραγωγό. Αν αποδεσμευτεί το παιχνίδι από τον έναν παραγωγό και πάει σε έναν άλλο παραγωγό. Αλλά η ΕΡΤ θέλει να γίνει και όλοι θέλουμε να γίνει και ελπίζουμε να γίνει. Θα δούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σκάνδαλο με πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ - Απαντάει με εξώδικα και μηνύσεις το κρατικό κανάλι

Τέλος στο θρίλερ με το τηλεπαιχνίδι Δες και βρες - Η έκτακτη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Νίκο Κουρή