Από Στέλλα Μούτσιου

Μέχρι μηνύσεις και εξώδικα είχαν ακουστεί πως έστελνε η ΕΡΤ σχετικά με το παιχνίδι "Δες και Βρες" που παρουσίαζε ο Νίκος Κουρής, ωστόσο ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" το πρωί του Σαββάτου 1/10 για να δώσει μερικές απαντήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξήγησε πως, πράγματι, υπάρχει ένα νομικό ζήτημα το οποίο πρέπει να λυθεί, σε σχέση με τα πενυματικά δικαιώματα, όμως το σόου θα συνεχιστεί κανονικά, παίρνοντας απλώς μία παράταση.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κουρή για την ΕΡΤ και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει

«Στην πραγματικότητα δεν έχω μάθει τίποτα αλλά μόνο αυτό που με αφορά. Το παιχνίδι παίρνει μια παράταση μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Θα είχαμε ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραγωγό. Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ κι είναι κρίμα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάμε πολύ.

Θα πάνε στην ΕΡΤ 2 κάποια επεισόδια, μια κάβα να προβάλλεται κι ελπίζουμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα Δεκέμβρη με Γενάρη, αν η ομάδα μπορέσει να είναι μαζί. Υπάρχει ένα θέμα με τα δικαιώματα. Δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή η ΕΡΤ ή ένας άλλος παραγωγός να αναλάβει το παιχνίδι γιατί δεν τα έχουν. Είναι νομικό το θέμα. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα πάρει τα δικαιώματα και ποιος παραγωγός θα το αναλάβει», είπε χαρακτηριστικά.

Η έκτακτη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον ηθοποιό

Αρκετά είχαν ακουστεί για την τύχη του τηλεπαιχνιδιού του Νίκου Κουρή για αυτή τη σεζόν, αλλά όπως όλα δείχνουν η ΕΡΤ, ξεπέρασε και έλυσε αρκετά εμπόδια που ακούγονταν στο παρασκήνιο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, και έτσι το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 ήρθε απάντησή της.

Με επίσημη ανακοίνωση λοιπόν (δείτε εδώ και την ανακοίνωση για την αναβολή της εκπομπής του Σεργουλόπουλου), μας ενημερώνει για νέο κύκλο επεισοδίων και προβολή του παιχνιδιού από Δευτέρα έως Παρασκευή για όλη τη σεζόν.

«Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες», με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι τηλεθεατές από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, κάθε μεσημέρι την ίδια, στις 13:00. Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το «Δες και βρες» θα τεστάρει όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις.

Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας. Και αυτή τη σεζόν, κάποια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του έργου κοινωφελών ιδρυμάτων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 - 13:00 ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ – Ε’ ΚΥΚΛΟΣ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 Η έκτακτη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Νίκο Κουρή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτή η μαμά δεν είναι...» - Η Λουκία Παπαδάκη "σπάει" τη σιωπή της για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο στο Χαμογέλα και Πάλι

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star στο Χαμογέλα και Πάλι