Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως μετά το trailer και την καθηλωτική σκηνή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, το κοινό ανυπομονεί όλο και περισσότερο για την πρεμιέρα της νέας, σκοτεινής και δραματικής σειράς του Alpha, Αυτή η Νύχτα μένει, η οποία τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 22:40 θα μας ανοίξει τις πύλες της στο 'Ονειρο.

Το πρωί της Τετάρτης 5/10 η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς λίγο πριν την πρεμιέρα και μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι κάνουν λόγο για μία σειρά, όπου θα δούμε ανθρώπινες ιστορίας μέσα από τα μάτια του κόσμου της νύχτας.

Οι πρωταγωνιστές του Αυτή η Νύχτα μένει αποκαλύπτουν

O Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται τον Στρατή, ιδιοκτήτη του μαγαζιού «Όνειρο» και αποκαλύπτει: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Πρώτα από όλα γιατί έχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όλοι οι συντελεστές είναι υπέροχοι και νιώθω υπέροχα στα γυρίσματα. Ουσιαστικά αυτό που θέλω από τη δουλειά μου είναι να νιώθω ευτυχισμένος να είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω.

Από ‘κει και πέρα είναι ένα υπέροχο σενάριο, μια ιστορία στη δεκαετία του ’80 και ζεις το παραμύθι και το μύθο της ιστορίας του σκυλάδικου στην επαρχία. Ο ιδιοκτήτης του σκυλάδικου είναι ερωτευμένος πολλά χρόνια με τη γυναίκα του δημάρχου. Μια ιστορία έρωτα, πάθους, μια σκληρή ιστορία με φόντο τα μπουζούκια, τα τραγούδια της εποχής…»

O Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι ο δημοσιογράφος της σειράς και αναφέρει: «Υποδύομαι ένα δημοσιογράφο που εκδίδει την τοπική εφημερίδα και ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με αξίες, ιδανικά, αρχές και θα βρεθεί σε μια δύσκολη στιγμή εμπλεκόμενος σε όλες αυτές τις καταστάσεις που διαδραματίζονται. Είναι πάρα πολύ ωραίο το σενάριο με ένα συγκλονιστικό καστ, όλοι είναι πραγματικά εξαιρετικοί σε αυτή τη δουλειά και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

H Αναστασία Τσιλιμπίου πουλά λουλούδια στο μαγαζί και αποκαλύπτει: «Είμαι η Μυρτώ, η λουλουδού στο μαγαζί του Στρατή, Βασίλη Μπισμπίκη, ένα συνεσταλμένο κορίτσι που μέσα από τη δουλειά της προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένειά της. Είναι εξαιρετική δουλειά, όλοι δουλεύουν με πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν».

Ο Διονύσης Μακρής είναι φοιτητής αρχαιολογίας: «Η σειρά νομίζω ότι πρόκειται να είναι κάτι πολύ δυνατό φέτος και πιστεύω θα φέρει κάτι καινούριο, γιατί είναι μια σειρά που αναφέρεται σε μια εποχή που δεν έχουμε δει πολλές σειρές να αναφέρονται και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον».

Ο Ιωάννης Απέργης αποκαλύπτει για τον ρόλο του Ποντίκα στη σειρά

Ο Ιωάννης Απέργης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς, και με αφορμή λοιπόν το καινούριο τηλεοπτικό του βήμα μίλησε στο περιοδικό MYTV και αποκάλυψε διάφορα στοιχεία για τον ρόλο του, ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε λίγο καλύτερα την πλοκή.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μάλιστα, υποδύεται έναν επίσης σημαντικό ρόλο, για τον οποίο αξίζει να γνωρίζει κανείς την αλήθεια.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;

Με πετυχαίνετε σε μία όμορφη, δημιουργική φάση με αρκετό διάβασμα και αρκετή δουλειά. Και για δουλειές που τρέχουν αλλά και για άλλες που έχουν μείνει στο συρτάρι και ήρθε η ώρα να δουν το φως του ήλιου.

Ποιοι λόγοι σε έκαναν να απαντήσεις θετικά στην πρόταση για το «Αυτή η νύχτα μένει»;

Είναι πολλοί προσωπικοί λόγοι και στόχοι φυσικά.Ένας από αυτούς είναι να είμαι δίπλα σε συναδέλφους και συνεργάτες που θαύμαζα και ήθελα πάντα να δουλέψω μαζί τους.

Η παραπάνω πρόταση καλύπτει όλα αυτά που θα ήθελες σαν ιδανικό επόμενο βήμα, μετά τη συμμετοχή σου στο «Παρουσιάστε!» (ΑΝΤΙ) και «Τα Νεοκλασικά» (ALPHA);

Τέτοιες δουλειές σε καλύπτουν και με το παραπάνω.Ήθελα πάντα να παίξω σε μία τέτοια σειρά εποχής. Το κυνηγούσα καιρό και ήρθε τη σωστή στιγμή πιστεύω.

Τι να περιμένουμε να δούμε στη συγκεκριμένη σειρά;

Θα δείτε όμορφα πράγματα. Θα ζωντανέψουμε μία Ελλάδα του '80, που θα θυμηθούν οι παλιοί και θα μάθουν οι νέοι. Μαζί με τον κόσμο περιμένουμε και εμείς να δούμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι είναι μία σειρά που θα αφήσει εποχή. Έχουν γίνει πολύ καλές σημαντικές τηλεοπτικές δουλειές στην Ελλάδα και με χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι βγάζει νέα φουρνιά καλών ηθοποιών, ανεβάζει το επίπεδο και η σειρά αυτή είναι μία απ' αυτές.

Υποδύεσαι τον Πόντικα. Τι χαρακτήρας είναι;

Ο Πόντικας είναι ένας ωραίος χαρακτήρας. Είναι απ’ τα Γιάννενα. Καλός άνθρωπος, ευαίσθητος, «τρυπώνει» παντού για το καλό όλων και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο ισορροπιστής της σειράς. Ναι μεν περνάει το δράμα του, με τις ατάκες του, όμως, και τη θετική του αύρα σπάει το βαρύ κλίμα πολλές φορές. Επιπλέον, θα αγαπήσει τρελά, αλλά δεν ξέρουμε αν θα αγαπηθεί το ίδιο. Ο Πόντικας έχει πολλά κοινά με εμένα και τον έχω λατρέψει τον ρόλο.

Ο ήρωας σου έχει μία ντροπαλή, ευαίσθητη και γενναία ψυχή που σκορπίζει παντού χαρά. Είναι όντως έτσι ή είναι μια άμυνα για να προστατευτεί από οποιονδήποτε;

Είναι όντως έτσι. Δεν έχει άμυνες και ό,τι θέλει το διεκδικεί στα ισα. Αντιμετωπίζει τη ζωή με έναν δικό του τρόπο...

Ο Πόντικας κρύβει κάποιο μυστικό;

Ίσως να κρύβει ένα μεγάλο μυστικό! Μέχρι τώρα που διαβάζω τα κείμενα-σενάρια, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη το όνομά του... και αυτό μου προκαλεί μεγάλη αγωνία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πάνε να «χτυπήσουν» το Μαύρο Ρόδο - Οι μέρες και ώρες προβολής του «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Αυτή η νύχτα μένει: Το μπουζουξίδικο του ALPHA ανοίγει τις πόρτες του - Η ανακοίνωση του καναλιού για την πρεμιέρα