Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» όπου υποδύεται μία νεαρή μοναχή, την Ελισάβετ (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό 16/10 επεισόδιο της σειράς).

H ίδια φροντίζει να μη μοιράζεται πολλά στοιχεία από την προσωπική της ζωή με τον κόσμο και έτσι, γνωρίζουμε πολύ λίγα για εκείνη. «Γεννήθηκα στην Αγγλία και ζούσα εκεί μέχρι 7 χρονών και μετά ο πατέρας μου βρήκε δουλειά στην Ελλάδα, οπότε ήρθαμε στην Ελλάδα. Δεν ήξερα καθόλου ελληνικά, έμαθα, μπήκα στη δευτέρα δημοτικού και έμαθα και μετά γύρισα πάλι για το πανεπιστήμιο», είχε εξομολογηθεί πριν από μερικές μέρες σε συνέντευξή της.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει βρει τον έρωτα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, εδώ και περίπου 8 χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Σέρβου παραγωγού και σκηνοθέτη, Αλεξάντερ Νίκολιτς, με τον οποίο γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου Αλεξάντερ Νίκολιτς

Οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη, ενώ ο Άλεξ την έχει μυήσει στη σκηνοθεσία. Συγκατοικούν στην Αθήνα, ενώ επισκέπτονται πολύ συχνά στο Βελιγράδι, τη γενέτειρα του. Αγαπημένος τους προορισμός είναι φυσικά το Λονδίνο, όπου γνωρίστηκαν, και ειδικά τον σκηνοθέτη, αφού μεγάλωσε, πήγε σχολείο και σπούδασε γραφιστική εκεί.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου σύντροφος

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Νίκολτς που έκλεψε την καρδιά της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1979. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, οικογένειά του κατέφυγε στο Λονδίνο. Στη συνέχεια εργάστηκε στο post production για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία και το σενάριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέντε ταινίες Μικρού μήκους, οι οποίες προβλήθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ. Το 2009 ο Νίκολιτς Ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής και άρχισε να εργάζεται για το ντοκιμαντέρ που αφορούν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου σχέση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η αλήθεια βγαίνει στο φως - Το μυστικό που κρύβει η Ηγουμένη Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο- spoiler: Όλο το παρασκήνιο! Τι κρύβεται πίσω από το φιλί του Πέτρου και της Ελισάβετ