Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου, άφησε πίσω της τον εμβληματικό ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού και μεταμορφώθηκε σε Ηγουμένη Φιλαρέτη για χάρη της νέας σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα ενάρετο, όμως με πολλά μυστικά.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως σε αντίθεση με την Ελισάβετ που μεγάλωσε στο μοναστήρι, έχει ζήσει τη ζωή της στον έξω κόσμο και κάποιες επιλογές της, την οδήγησαν στον δρόμο του Θεού.

Το μυστικό που κρύβει η Ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο Ηγουμένη Φιλαρέτη

Σε απόσπασμα που έχουν παρακολουθήσει από το επεισόδιο της Κυριακής (16/10), έχουμε δει πως η Ηγουμένη, στην έξω ζωή της είχε το όνομα «Ζωή» και μάλιστα, είχε κάνει φυλακή (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Στα επόμενα επεισόδια, μία ακόμα αποκάλυψη θα έρθει να ανατρέψει τα πάντα για εκείνη, μιας και θα γίνει γνωστό πως έχει έναν γιό. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει ακόμα σχέσεις με το παιδί της, ή αν χάθηκαν μετά τη φυλάκισή της.

Τι θα δούμε αύριο (16/10) στη σειρά

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο έξω από τον διαγωνισμό για τα κτήματα. «Ο Διακοσάββας μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα με τη συμπεριφορά του και ουκ ολίγες φορές μας έχει βάλει σε μπελάδες. Θα ήταν καλό για όλους μας να μείνει έξω από τον διαγωνισμό», της λέει. Την ίδια ώρα, ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου και είναι βέβαιος πως η γυναίκα του τον απατάει!

Ο Πέτρος, που αναλαμβάνει λόγω της δουλειάς του την αναστήλωση του μοναστηριού, έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ και της ζητάει να τον συμβουλεύσει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη μονή. «Πρέπει να φιλήσω το χέρι της γερόντισσας;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη χαμογελάει και του λέει πως δεν χρειάζεται τόση τυπικότητα, αλλά σαφώς θα πρέπει να είναι ευπρεπής και στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά. Η Αυξεντία δεν αντιδράει θετικά στα σχέδια της ηγουμένης για την Παλιόβρυση, ενώ ο Βίκος καταφέρνει να αιφνιδιάσει τον Θέμη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχασα τη μαμά μου και αργότερα έφυγε και ο...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ευθαλίας Παπακώστα για τη ζωή της

Αποκλειστικό: Ηλέκτρα Νικολούζου - Μαύρο Ρόδο: «Η σχέση της Αγγελικής με τον Βίκο θα...»