Από Έφη Εκίζογλου

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro (δείτε τι γράφτηκε στο twitter) που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 μέσα από την συχνότητα του Mega. Η Κλέλια Ανδριολάτου, η αλήθεια είναι πως, είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής.

Τηλεοπτικά την έχουμε ξαναδεί στο «Μπρούσκο», όμως λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την ζωή της οπότε... πάμε να δούμε ποια είναι πραγματικά!

Τι γνωρίζουμε για την ζωή της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/10/1996 και μεγάλωσε στην Καλαμαριά ενώ στα 14 της ξεκίνησε διεθνή καριέρα ως μοντέλο. Εκείνη που την ανακάλυψε ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και κοντά της, η Κλέλια Ανδριολάτου διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο modeling. Πριν ακόμα δοκιμαστεί ως ηθοποιός, έκανε φωτογραφίσεις για τη Vogue και το Elle. Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στο «Επί Κολωνώ».

Κλέλια Ανδριολάτου

Παράλληλα, βρέθηκε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική. Έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο το 2016, όταν συμμετείχε στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ», όπου συνεργάστηκε με τον Ρένο Ρώτα.

Ο πρώην σύντροφό της

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της. Ωστόσο είναι γνωστό πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Ρένο Ρώτα με τον οποίο γνωρίστηκαν στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ». Εκεί συνεργάστηκαν θεατρικά ενώ ερωτεύτηκαν και πέρασαν μαζί 3 χρόνια κοινής πορείας. Το 2019 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως διατηρεί μεταξύ του καλές σχέσεις.

Κλέλια Ανδριολάτου maestro πρωην συντροφος

Πως η Κλέλια "έκλεισε" με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Είχα μάθει για την Κλέλια από συνάδελφους και από τους δάσκαλους της στην σχολή. Όταν είχα γράψει το πρώτο επεισόδιο έψαχνα να βρω μια κοπέλα νέα και πήγα στις σχολές. Έτσι καταλήξαμε για καφέ, χωρίς όμως να της πω τίποτα για τη σειρά.

Ήταν ακριβώς αυτό που είχα γράψει. Σαν χαρακτήρας είναι σαρωτική αλλά και γλυκιά. Στην αρχή της κουβέντας ήμουν αυστηρός, αλλά μέχρι το τέλος της είχα δώσει το σενάριο και φεύγοντας της είπα ‘σ’ ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε στο γύρισμα’. Με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη

Maestro: «Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες...» - Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών για τις δυσκολίες στα γυρίσματα της σειράς