Από Ελένη Μήτση

Η Νεφέλη Κουρή είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία βλέπουμε να κάνει επιτυχία τόσο σε σειρές, που έχει πρωταγωνιστήσει όσο και μέσα από τη συμμετοχή της στο θέατρο.

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Mαύρο ρόδο, κάνοντας την Αλεξία την αδερφή του Πέτρου, που θα δούμε να ερωτεύεται τη μοναχή Ελισάβετ. Η ζωή της φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με την ηρωίδα, που υποδύεται καθώς είναι παντρεμένη και έχει φέρει στη ζωή ένα παιδάκι (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για την πραγματική ζωή του αδερφού της Πέτρου στη σειρά).

Λίγα λόγια για τη ζωή της Νεφέλης Κουρή

Η Νεφέλη Κουρή γεννήθηκε το 1989 και είναι 33 ετών. Ήταν η προτελευταία από τις κόρες μίας μεσοαστικής πολύτεκνης οικογένειας και μεγάλωσε στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Τελειώνοντας το σχολείο, άρχισε να σπουδάζει Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρόλα αυτά, η αγάπη της για τις Τέχνες την ώθησε να δώσει σε πολλές σχολές, καταλήγοντας στο Ωδείο Αθηνών. Ως ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Νεφέλη Κουρή
NDP

Νεφέλη Κουρή - Ρόδο

Φωτογραφίες με την κόρη της

Κανείς δε μπορεί με τίποτα να ξεχάσει το Νησί, που έπαιξε στο Mega πριν χρόνια και πέρασε συγκλονιστικά μηνύματα μιας άλλης εποχής, συγκινώντας απεριόριστα το τηλεοπτικό κοινό.

Ανάμεσα στο εξαιρετικό καστ, έπαιζαν κάποια μικρά παιδιά, μεταξύ αυτών και η μικρή Σοφία Βανδουλάκη το κορίτσι, που μεγαλώσαν η Μαρία Πετράκη και ο γιατρός Κυρίτσης. Η ηρωίδα ήταν το πραγματικό παιδί της Άννας, είχε τον ίδιο χαρακτήρα με εκείνη και αυτό είναι κάτι που το κατάλαβε από την αρχή η Μαρία.

Στο ρόλο του κοριτσιού αυτού έπαιζε η Νεφέλη Κουρή, η οποία σήμερα έχει μεγαλώσει πολύ. Τη βλέπουμε να παίζει στη και στη σειρά του Μega ''Mαύρο ρόδο'' και παράλληλα μαθαίνουμε πως έχει προχωρήσει στη ζωή της παντρεύοντας με πολιτικό γάμο το 2017 τον άντρα της και κάνοντας ένα παιδί μαζί του (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας για τη σειρά).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν απαραίτητο να ζήσω το πρόγραμμα της μοναχής...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Διδασκάλου για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: «Ακόμη δεν έχουμε δει...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει τα πάντα για τον Θέμη Καστρινό