Από Ελένη Μήτση

Δύο νεαρά και πολύ ταλαντούχα παιδιά, που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στο ''Μαύρο ρόδο'' και στον ''Σασμό'' είναι μαζί και μάλιστα, όπως αναφέρεται από κοινούς γνωστούς είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Ο λόγος για την Σάντυ Χατζηϊωάννου και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, οι οποίοι βρήκαν ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου (δείτε εδώ περισσότερα για τη γνωριμία και τη ζωή τους).

Το αγόρι που είχε σχέση η Σάντυ Χατζηϊωάννου πριν από τον Μιχαήλ Ταμπακάκη

Η σχέση τους μπορεί να βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας, όμως μέσα από την Real έγινε γνωστός και ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού. Πιο αναλυτικά, πριν από τον Μιχαήλ είχε 5 χρόνια σχέση με τον Θοδωρή Θεοτόκη, ο οποίος είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας και εισηγητής σε εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού.

Σάντυ
sandychatziioannou - instagram

Λίγα λόγια για τους δύο ηθοποιούς

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (Αθήνα, 10 Αυγούστου 1995) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''.

Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020.

Το 2019, δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή του στη γερμανική ταινία "Rest in Greece" καθώς και στην ταινία του Τάκη Παπαναστασίου "Δεν Ακούμε Τα Τραγούδια" καθώς και στις μικρού μήκους ταινίες “escaping the fragile planet” και “Στα βήματά της".

Σάντυ Χατζηϊωάννου Μιχαήλ Ταμπακάκης ζευγάρι

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου, είναι 29 χρονών, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πριν από λίγο καιρό σε μία συνέντευξή της. «Είναι στην εφηβεία και ενθουσιάζεται εύκολα. Η Τζένη είναι 18 χρονών και εγώ θα γίνω 29», είχε πει χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

H ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, όπου άρχισε να φοιτά το 2015.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει γίνει μακελειό...» - Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δίνει spoiler για τα πρώτα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου

Αποκλειστικό: Διδασκάλου, Ταμπακάκης και... - Τρανταχτά ονόματα των Άγριων Μελισσών στο Μαύρο Ρόδο