Από Στέλλα Μούτσιου

Η Νικολέττα Καρρά είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει", η οποία κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 10/10 (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο πρώτο επεισόδιο). Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 1979 και σε πρώτο επίπεδο σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Η υποκριτική, όμως, ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη, γι' αυτό και αποφάσισε να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή Θεάτρου των Αλλαγών, κάνοντας παράλληλα τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το 2001 στη σειρά "Το Μπέρδεμα" και έκτοτε ακολούθησαν πολλές ακόμη. Πριν, μάλιστα, δεχθεί τον ρόλο της στη νέα σειρά του ALPHA, έπαιζε στο "Το αύριο μας ανήκει" στο MEGA, ενώ στο ενδιάμεσο συμμετείχε και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Ο γάμος και ο χωρισμός της πρωταγωνίστριας της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει", Νικολέττας Καρρά

Όσον αφορά την πραγματική της ζωή, η ηθοποιός ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε το 2012 τον Κύπριο δικηγόρο, Φώτο Πιττάτζη. Παρόλα αυτά, μόλις 7 χρόνια αργότερα, το 2019, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο. Οι δυο τους δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά, όμως από τότε η ζωή της ίδιας έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αιτία του χωρισμού τους φαίνεται πως κρύβεται στην απόσταση που έμπαινε ανάμεσά τους ως εμπόδιο, διότι εκείνος ζούσε μόνιμα στην Κύπρο, ενώ εκείνη στην Αθήνα.

Πως γνωρίστηκαν

«Είχαμε μια κοινή φίλη και τις κάλεσα ένα βράδυ σπίτι μου για φαγητό. Τη Νικολέτα δεν την ήξερα καθόλου, γιατί δεν έβλεπα ελληνική τηλεόραση. Ήταν εντυπωσιακά όμορφη, αλλά με εξέπληξε περισσότερο το ότι ήταν μια γυναίκα με τόσο βάθος που απολάμβανα να συζητάω μαζί της», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Φώτος.

Ενώ η Νικολέττα Καρρά είχε δηλώσει για εκείνον: «Είχε το στιλ του άντρα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ίσως λίγο παραπάνω από όσο μπορεί να αντέχει ο γυναικείος μου εγωισμός και είχα συνηθίσει. Όμως τον έβρισκα γοητευτικό και μου ασκούσε μια έντονη έλξη. Όταν αρχίσαμε να συζητάμε, άρχισα να δείχνω μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Διαπίστωσα ότι είναι ένας από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και δικαίως έχει αυτή την αυτοπεποίθηση ‒ αυτή ήταν άλλωστε που μας έφερε κοντά και γίναμε ζευγάρι. Αν δεν έχει αυτός τέτοια αυτοπεποίθηση που έχει πετύχει τόσα στη ζωή του, τότε ποιος θα την έχει;».

«Δυο μέρες μετά το δείπνο τις κάλεσα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Μόλις είχα εκλεγεί πρόεδρος σε μια ομάδα A’ εθνικής στην Κύπρο και τις κάλεσα στο γήπεδο. Ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μου αγώνας ως πρόεδρος. Εκεί, στο γήπεδο, κάτι έγινε μεταξύ μας. Μετά τον αγώνα βγήκαμε και υπήρχε μεταξύ μας μια ερωτική ένταση, το αντιλαμβανόμασταν και οι δύο. Με το που έφυγε η Νικολέτα για την Αθήνα, μετά από τέσσερις μέρες ήρθα και την κάλεσα να βγούμε, αφού πρώτα της είχα στείλει λουλούδια και σοκολατάκια για να τα βρει όταν επιστρέψει», επισήμανε στο παρελθόν ο ίδιος για τον τρόπο που ήρθαν κοντά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν μαζί πριν τη Δέσποινα Βανδή και έχουν ένα παιδί - Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

Είναι μαζί 5 χρόνια - Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου από το «Αυτή η νύχτα Μένει» για τη γυναίκα του