Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, και μετά την πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου (η οποία σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης) όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν έχουμε απολαύσει ξανά πριν, περισσότερο στην τηλεόραση, το υποκριτικό ταλέντο της Φωτεινής Παπαθεοδώρου, ή αλλιώς της καλόγριας Ελισάβετ (δείτε εδώ το spoiler του πρωταγωνιστή για την σχέση τους)!

Η νεαρή ηθοποιός έχει λάβει την αγάπη του κοινού απλόχερα από τo πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς, ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που θυμήθηκαν καθώς δεν την αναγνώρισαν με την εντυπωσιακή μεταμφίεσή της αυτή τη σεζόν, ότι πρόσφατα την είδαμε σε μία εξίσου καθηλωτική ταινία απλά σε τελείως διαφορετικό ρόλο!

Η ταινία στην οποία είχαμε δει την Φωτεινή Παπαθεοδώρου πριν το Μαύρο Ρόδο

Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση, όχι όμως και στον ελληνικό κινηματογράφο, καθώς συμμετείχε στην ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη της Μιμής Ντενίση, η οποία προβάλλεται αυτές τις μέρες επίσης στην τηλεόραση μέσα από 4 επεισόδια.

View this post on Instagram

A post shared by Fotina Papatheodorou (@fotina_papa)

Εκεί υποδυόταν την Helen, εγγονή της Filio Williams η οποία φτάνει στη Μυτιλίνη και ξεκινά να εξιστορεί όλα όσα έζησε στην Μικρασιατική Καταστροφή, η γιαγιά της Φιλιώ.

Το συζητάνε όλοι στην παραγωγή - Οι πραγματικές σχέσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είχε την πρώτη κοινή του σκηνή και η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους είναι έκδηλη. Μπορεί λοιπόν on camera οι δυο τους να «δένουν» πάρα πολύ, ωστόσο το κοινό απορεί για το πώς δένουν αυτοί οι δύο άνθρωποι όταν σβήνουν οι κάμερες.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, το πρωί της Δευτέρας (3/10) μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη νεαρή πρωταγωνίστρια. Όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν να λένε πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι έχει άριστες σχέσεις και πως από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να δέσουν μεταξύ τους.

«Ίσως αυτές οι ιστορίες σαγηνεύουν το κοινό γιατί έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Αυτός είναι ένας έρωτας που θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, έχει πολλές ιστορίες.

Με τον ήρωά μου ταυτίζομαι στο ότι βάζει στόχους και θέλει να τους πετύχει και ερωτεύεται πολύ. Αυτό είναι κοινό μας στοιχείο, κι εγώ ερωτεύομαι πολύ.

Με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ ωραία επικοινωνία και νομίζω ταιριάζουμε πολύ στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός πρωταγωνιστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Πώς είναι κάτω από τα ράσα η μοναχή του Μαύρου Ρόδου - Φωτογραφίες με μαγιό