Από TV24 Team

Αν και η συμμετοχή της στο GNTM 5 ήταν πολύ σύντομη, η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα και να επισκιάσει ακόμα και τη Βίκυ Καγιά στη μεγάλη επιστροφή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

H Σοφία Χατζηπαντελή, είναι ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Η Σοφία Χατζηπαντελή πριν τις πλαστικές

Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το όνομά της για το GNTM 5 ωστόσο, έχει δημιουργηθεί ένα κύμα αρνητικών αντιδράσεων από ανθρώπους της μόδας, οι οποίοι θεωρούν πως δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να κρίνει άλλα μοντέλα.

Μάλιστα, πολλοί έχουν σταθεί στο γεγονός ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προωθεί ένα είδος ομορφιάς που προέρχεται από αισθητικές επεμβάσεις, κάτι που αποτελούσε κόκκινη γραμμή μέχρι πέρυσι για το GNTM.

Η αλήθεια είναι πως πριν από μερικά χρόνια, η εικόνα της Σοφίας Χατζηπαντελή ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπουμε σήμερα. Το μοντέλο εμφανιζόταν χωρίς ενωμένα φρύδια, με λιγότερο φουσκωμένα χείλη και χωρίς «κοφτερά» ζυγωματικά.

Σοφία Χατζηπαντέλη χωρίς φρύδια
Σοφία Χατζηπαντέλη πριν τις πλαστικές

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πριν το GNTM 5

"Αυτή η κοπέλα απορώ πως..." - Ο Λάκης Γαβαλάς ισοπέδωσε δημόσια την Σοφία Χατζηπαντελή