Από TV24 Team

Ήρθε στο GNTM 5 και συγκεκριμένα στην ελληνική τηλεόραση για να ταράξει τα νερά! Η Σοφία Χατζηπαντελή άρχισε να συζητιέται πριν καν κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μόδας του STAR και λίγο καιρό μετά έχει καταφέρει να γίνει νο1 trend στο twitter και στις καρδιές των τηλεθεατών.

Το κασέ της υψηλό γι' αυτό έφυγε γρήγορα από το παιχνίδι (δείτε εδώ πόσα έπαιρνε). Η Σοφία έχει μια λαμπρή καριέρα πίσω της και οι φωτογραφίες της γινόντουσαν θέμα συζήτησης και πριν γίνει γνωστή ευρέως στην Ελλάδα.

Φρόντιζε να προκαλεί συχνά πυκνά μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Ημίγυμνη μπροστά στον φακό η Σοφία Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή μονοφρυδο

Σοφία Χατζηπαντελή gntm

Σοφία Χατζηπαντελή γυμνες

Η πραγματική καταγωγή της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή μιλάει ελληνικά αλλά σπαστά, ενώ στον λόγο της χρησιμοποιεί πάρα πολλές ξένες εκφράσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν θέλει να μιλήσει γρήγορα, μιλάει μόνο αγγλικά.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία. Κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό και γι΄αυτό το λόγο δεν μιλάει τόσο καθαρά αγγλικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Αυτή η κοπέλα απορώ πως..." - Ο Λάκης Γαβαλάς ισοπέδωσε δημόσια την Σοφία Χατζηπαντελή

Είναι κούκλος και μένουν μαζί στο Λονδίνο - Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντέλη, Ζακ Αποστόλου