Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο «Γιάννης Δεληκάρης» στη σειρά «Παρά Πέντε» ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, πολύ μεγάλο όνομα στη χώρα. Συμφοιτητής του Παυρινού στη Θεσσαλονίκη. Όπως με τον Πολίτη, έτσι και με το Δεληκάρη, ο Παυρινός και εκείνος γίνονται εχθροί μετά το σκάνδαλο της Εξιτέρ.

Κατάφερε να βάλει στο χέρι τους Πέντε προσεγγίζοντας τους ως φίλος και προσπαθώντας να τους πείσει για την αθωότητα του αφήνοντας σε εμφανές σημείο μια ψεύτικη κατάθεση. Προσπάθησε να στήσει παγίδα στους 5 με το να τους παραδώσει στον Παυρινό με αντάλλαγμα να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό λόγω μπλεξιμάτων του με την ρώσικη μαφία.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε να τους πιάσει αλλά τους έστειλε στο νοσοκομείο όταν κατά την διαφυγή του τον ακολουθούσαν και τρακάρανε. Διέφυγε στη Νότια Αμερική μετά το τέλος των γεγονότων του 2ου κύκλου όπου και τον συνέλαβαν και εκδόθηκε στην Ελλάδα. Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία, αν και η αλήθεια είναι πως δεν κόστισε όσο θα περίμενε κανείς στο Mega.

Τον κακό αυτό χαρακτήρα υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία για ορισμένα επεισόδια ο κορυφαίος ηθοποιός Νίκος Αρβανίτης. Απόφοιτος της Σχολής Μεταλλειολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Αποφοίτησε επίσης από τη Δραματική Σχολή Βεάκη το 1989. Ερμήνευσε ρόλους αρχαίου δράματος, κλασικού και σύγχρονου ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Συνέπραξε σε τουλάχιστον 50 θεατρικές παραγωγές και εμφανίστηκε σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Νίκος Αρβανίτης του Παρά Πέντε

Ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει ανά καιρούς σε πολύ μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές ενώ την περασμένη σεζόν, τον είδαμε σε μία αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, στη σειρά «Ήλιος» υποδύθηκε τον Αντώνη Βασιλείου. Μπορεί η εμφάνιση του Νίκου Αρβανίτη να έχει αλλάξει σημαντικά, ωστόσο παραμένει πολύ γοητευτικός μέχρι και σήμερα.

Νίκος Αρβανίτης Ήλιος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είχαν παίξει μαζί στο Παρά Πέντε - Αυτή είναι η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου από τους «Παγιδευμένους»

Καμία σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Οι ηθοποιοί που ήθελε αρχικά ο Καπουτζίδης να κάνουν την «Αμαλία» στο Παρά Πέντε