Από Πέννυ Μαστοράκου

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, τόσο εκείνη όσο και η σειρά (δείτε εδώ τα επικά σχόλιά τους στο Twitter για εκείνη) στην οποία την απολαμβάνουμε αυτή τη χρονιά, στον Παράδεισο των Κυριών.

Ο λόγος για την Θεοδώρα Τζήμου, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής 25/9 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μεταξύ άλλων μίλησε για τα νεανικά της χρόνια, για την Βικτώρια στη σειρά, για την ροκ μπάντα που είχε αλλά και για την αγάπη της για το θέατρο.

Η Θεοδώρα Τζήμου αποκαλύπτει...

«Πιο άνετα νιώθω στο γύρισμα, παρά στο σπίτι μου. Είναι όλοι σπουδαίοι, ένας προς έναν! Κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους, έχει μεγάλη σημασία για μένα η συνθήκη που βρίσκεσαι» είπε χαρακτηριστικά για την σειρά ενώ μεταξύ άλλων νοσταλγεί την εποχή που ήταν τραγουδίστρια σε μία ροκ μπάντα.

Ο πρώην της είναι πασίγνωστος και κούκλος ηθοποιός

Γόνος πλούσιας οικογένειας, μικρή αδερφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια του βρεφοκομείου «Η αγκάλη» κοσμική και «φιλάνθρωπος». Εσώκλειστη στις καλόγριες μέχρι τα 18 της, έχασε τους γονείς της σε ακτοπλοϊκό δυστύχημα και μια και δεν παντρεύτηκε ποτέ παρέμεινε στο πατρικό της σπίτι, που προικοδοτήθηκε μετά τον γάμο της αδερφής της, στον γαμπρό της.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλεια, όπως και για την συγχωρεμένη την αδερφή της, λόγω της ιδιαίτερης προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος. Είναι άνθρωπος αδίστακτος, σκληρός και αλαζόνας που δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τα κεκτημένα της.

Αυτός είναι ο ρόλος και η ιστορία της στη σειρά. Με την πραγματική της ζωή όμως τι γίνεται; Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

Το 2006 κέρδισε το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία Πανδώρα από τα Κρατικά Κινηματογραφικά Βραβεία Ποιότητας ΠΕΚΚ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το 2012, στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ήταν υποψήφια για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην κοινωνική ταινία του Φίλιππου Τσίτου Άδικος κόσμος και το 2013, στο ίδιο φεστιβάλ, υποψήφια για το βραβείο Β' γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην δραματική ταινία του Θάνου Αναστόπουλου Η κόρη. Το 2018, στα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ήταν υποψήφια για το Βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Ussak.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε σειρές όπως: Εκείνες κι εγώ (1996), Το τίμημα του πάθους (1997), Τυφλόμυγα (2007) κ.ά. Επίσης έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις Top Girls (2016), Ηρακλής Μαινόμενος (2011), Κόκκινα φανάρια (2012), Victor Victoria (2016).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με τον Παράδεισο των Κυριών - Τι συμβαίνει

Παράδεισος των κυριών: Το σκάνδαλο που ξεσκεπάζει ο Ντίνος - Δεν αργεί να αποκαλυφθεί ο βιολογικός πατέρας του Αριστείδη