Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Παύλος Ορκόπουλος επέστρεψε μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από τη συμμετοχή του στη νέα αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Παρόλο που το σίριαλ βρίσκεται μόνο λίγο καιρό στον αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τη μεριά του, μετά τον ρόλο του Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ πιο σκληρό χαρακτήρα, τον Σπύρο Μαρκέτο.

Ο Σπύρος είναι ο πατέρας του Δημήτρη. Διοικητής της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών Πειραιά. Διακρίνεται για την ειλικρίνειά του, τη βαθιά αίσθηση του καθήκοντος, αλλά και τις αυστηρές αρχές του. Κλειστός χαρακτήρας, δίκαιος, ρεαλιστής, ταγμένος στο καθήκον και το επάγγελμά του. Τηρεί τους κανόνες μέχρι τέλους και χαίρει του σεβασμού όλων. Αυτό προσπάθησε να διδάξει και στα παιδιά του.

Παύλος Ορκόπουλος Παγιδευμένοι

Η εξομολόγηση του Παύλου Ορκόπουλου των «Παγιδευμένων» για τα εγγόνια του

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Παύλος Ορκόπουλος είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την επίσης ηθοποιό, Νίκη Χατζίδου, με την οποία έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Μεγάλη αδυναμία του δεν είναι άλλη από τα δύο εγγόνια του, δύο αγόρια που ήρθαν στον κόσμο και του άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή.

«Το καινούργιο στη ζωή μου είναι τα δύο εγγόνια μου -δύο αγόρια 7,5 και 4,5 ετών- και η ζωή μου είναι συναρπαστική. Μας δένει το ρήμα παίζω. Εγώ ρωτάω τα εγγόνια μου τι παίζουν και εμένα ο κόσμος με ρωτάει πού παίζω. Μας δένει η ίδια ερώτηση. Και στην καραντίνα ακόμα εγώ συνέχισα να παίζω, γιατί αυτό κάναμε, παίζαμε. Αυτό είναι πολύ ισχυρό στοιχείο, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τα εγγόνια μου και αυτό μου αφερεί χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ!», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι μόνο ηθοποιός - Το κόμμα με το οποίο είχε κατέβει στις εκλογές ο «Παγιδευμένος» Παύλος Ορκόπουλος

«Έχουν ακουστεί...» - Η τραγική φιγούρα των Παγιδευμένων, Παύλος Ορκόπουλος, αποκαλύπτει για την σειρά