Από TV24 Team

Η Μαριλένα Ράδου των «Παγιδευμένων» είναι μια ηθοποιός που με αργά και σταθερά βήματα κατακτά τους στόχους της στον χώρο της υποκριτικής κρατώντας χαμηλό προφίλ και παραμένοντας προσηλωμένη σε αυτό που κάνει. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 υποδυόμενη την Κατερίνα, μια δυναμική δικαστή της οποίας το τρωτό σημείο είναι ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση για τον πρώην σύντροφό της (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε η σειρά στο πρώτο επεισόδιο).

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Οι αποκαλύψεις της Μαριλένας Ράδου για τη σειρά «Παγιδευμένοι»

Ύστερα από τον «Ήλιο» επιστρέφετε τηλεοπτικά με μια νέα δραματική αστυνομική σειρά. Είναι μια παραγωγή που έχει δημιουργήσει προσδοκίες. Δικαίως;

«Η σειρά είναι βασισμένη σε ένα τουρκικό φορμάτ το οποίο ακολουθούμε αρκετά πιστά. Εχει μεγάλη επιτυχία στη γείτονα και από αυτά που έχουμε δει, αλλά και από τα γυρίσματα που βιώνουμε, δικαίως έχει δημιουργήσει αυτή την προσδοκία. Προσωπικά έχω ακόμη μεγαλύτερη».

Και το καστ είναι πράγματι εντυπωσιακό.

«Αποτελείται από ανθρώπους που θαύμαζα και δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί και είμαι ευτυχής γι’ αυτό. Παράλληλα συναντιόμαστε ξανά και με συνεργάτες που είχαμε συνυπάρξει επαγγελματικά μαζί στο παρελθόν. Με έναν μαγικό τρόπο, δεν ξέρω πώς, δεθήκαμε πολύ γρήγορα ως ομάδα, από την πρώτη ανάγνωση. Υπάρχει μια φοβερή οικειότητα και χημεία».

Η νέας σας ηρωίδα είναι η Κατερίνα Μαυρίδη. Πρόεδρος δικαστηρίου. Από ιδιοκτήτρια μπαρ στον «Ηλιο»… μεγάλη αναβάθμιση.

«Καμία σχέση με τη Σοφία που είχε μπόχο στυλ, ανάλαφρη διάθεση και καστανό μαλλί. Η Κατερίνα είναι δικαστής, Θεσσαλονικιά, μετρημένη, με ξανθό μαλλί και πολύ σικάτο και συντηρητικό στυλ».

Μαριλένα Ράδου Παγιδευμένοι

Είναι τόσο αυστηρή όσο δείχνει;

«Ο αδελφός της ο Σταύρος, που τον υποδύεται ο Κίμων Κουρής, είναι εισαγγελέας. Εκτός του ότι συνεργάζονται, έχουν χάσει τους γονείς τους αρκετά νωρίς, οπότε είναι πολύ δεμένοι. Ο αδελφός της είναι ο προστάτης της. Της έχει τρελή αδυναμία κι επειδή κι αυτός είναι δυνατή προσωπικότητα, προσπαθεί με ωραίους και χειριστικούς τρόπους να την κρατήσει μακριά από δυσάρεστα γεγονότα».

Ποιο είναι το τρωτό σημείο της Κατερίνας;

«Παρόλο που είναι πολύ δυναμική και ακέραιος χαρακτήρας, έχει αχίλλειο πτέρνα που τη δυσκολεύει και την κάνει ευάλωτη, και είναι η διάλυση της σχέσης της με τον πρώην της και παραλίγο άντρα της, τον Δημήτρη, τον οποίο ενσαρκώνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Είναι μια συνθήκη που δημιουργεί ένταση. Ο Σταύρος με τον Δημήτρη είναι συνάδελφοι και υπάρχει ανταγωνισμός, κυρίως από την πλευρά του Σταύρου.

Το υπόβαθρο αυτής της κόντρας είναι ενδεχομένως η μεγάλη αγάπη που έχει η Κατερίνα στον Δημήτρη που τον βλέπει τέλειο σε όλα. Ο Σταύρος προσπαθεί υποσυνείδητα να τον φτάσει για χάρη της αδελφής του. Γενικότερα όμως, επειδή ο Δημήτρης εισπράττει ένα γενικότερο θαυμασμό, ο Σταύρος νιώθει ότι έρχεται δεύτερος».

Η Κατερίνα έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει;

«Επιφανειακά ναι. Βλέπουμε μια κοπέλα που εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη της στο πρόσωπο του Δημήτρη. Μπορεί να μην είναι μαζί, αλλά θέλει να τον βλέπει καλά. Όμως το κρυφό της μαράζι είναι ότι θέλει να είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να τον κάνει να γυρίσει κοντά της με δόλιους τρόπους. Το ζητούμενό της είναι να θέλει κι εκείνος από μόνος του να επιστρέψει κοντά της. Το γεγονός ότι η Κατερίνα παίρνει οριστική μετάθεση από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα κρύβει μια ελπίδα αφού πλέον δεν θα τους χωρίζει η απόσταση».

Θα νιώσει αντιζηλία για την Αννα;

«Ναι, με το που την πρωτοβλέπει νιώθει ενστικτωδώς μια απειλή χωρίς να υπάρχει κάτι ουσιαστικό με τον Δημήτρη. Κάθε ερωτευμένος άνθρωπος που αγαπάει κάποιον και δεν υπάρχει ανταπόκριση από το αντικείμενο του πόθου του, θεωρεί ότι οποιοσδήποτε άλλος από το αντίθετο φύλο βρίσκεται στο περιβάλλον του, αποτελεί απειλή. Όμως η Κατερίνα δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα γιατί είναι κυρία. Είναι κάτι που βαραίνει την ίδια και μόνο».

Όλα στην ιστορία αυτή ξεκινούν από τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού.

«Πράγματι και αλλάζει συνεχώς η υπόνοια για το ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον, ενώ θα εμπλακούν λάθος πρόσωπα αλλά και μάρτυρες. Παράλληλα θα τρέχουν κι άλλες υποθέσεις αλλά αυτή θα είναι η βασική και θα πάρει καιρό για να λυθεί. Η Κατερίνα δεν εμπλέκεται τόσο στην έρευνα όσο στο να προσπαθεί να καταλάβει αν τρέχει κάτι μεταξύ του Μιχάλη και της Αννας καθώς κύριο μέλημά της είναι να τον προστατεύσει.

Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι αυτή η γυναίκα είναι επικίνδυνη ως προς τον τρόπο που λειτουργεί. Ο άλλος λόγος είναι ότι η Κατερίνα έχει αγαπήσει πολύ την οικογένεια του Δημήτρη κι επειδή κύριος ύποπτος είναι ο αδελφός του, νοιάζεται για την εξέλιξη της έρευνας».

Αναζητώντας λοιπόν τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων.

«Η όλη υπόθεση θα φέρει πιο κοντά την Αννα και τον Δημήτρη, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους. Κι αυτό γιατί κανείς δεν είναι αθώος και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παραλίγο να πέσει σε κώμα από λάθος - Η τραγική ιστορία του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τους «Παγιδευμένους»

Παγιδευμένοι (21/9): Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται