Από Στέλλα Μούτσιου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με πολύ χαρά και ενθουσιασμό για όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στο "γυαλί" για άλλη μία χρονιά, ωστόσο οι δυσκολίες και τα εμπόδια δεν σταματούν ποτέ, με το κανάλι του OPEN να έχει δεχθεί δύο απανωτά χτυπήματα τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την ανακοίνωση της Ίνας Ταράντου σχετικά με το γεγονός πως νοσεί με κορωνοϊό και το Σάββατο 17/9 η Χρύσα Φώσκολου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως και εκείνη διαγνώστηκε θετική. Φυσικά, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της, ωστόσο μόλις περάσουν οι μέρες της καραντίνας θα μπορέσει να επανέλθει στην κανονική ροή του προγράμματος.

Θετική στον κορωνοϊό η Χρύσα Φώσκολου

«Άντε πάλι..!! Covid round 2», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει τα περαστικά του, ώστε να έχει γρήγορη και εύκολη ανάρρωση.

Εκτός "αέρα" την Δευτέρα 19/9 και η Μάριον Μιχελιδάκη - Τι συνέβη;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και στην Ελλάδα, καθώς πολλέες αλλαγές έχουν προκύψει στα κανάλια ώστε να μπορούν να μεταδώσουν την κηδεία της, την Δευτέρα 19/9. Πέρα, λοιπόν, από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, θα χάσει την πρεμιέρα του γι' αυτόν τον λόγο, επηρεάζεται και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Παρόλο που είναι σε διαφορετικούς σταθμούς, όλοι ακολουθούν την ίδια λογική και έτσι η εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον δεν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή Εμείς, της Ίνας Ταράντου, η οποία νοσεί και με κορωνοϊό, όπως αναφέρθηκε ήδη, καθώς ανήκουν στο ψυχαγωγικό κομμάτι της τηλεόρασης και όχι τόσο στης ενημέρωσης.

Μάριον Μιχελιδάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η τηλεθέαση της Παρασκευής (16/9) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα

Τηλεθέαση (12-16/9): Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της ψυχαγωγίας - Ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι.. ψάχνουν λύσεις