Από TV24 Team

Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» και ήδη έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλατε να γνωρίζατε για την ταλαντούχα ηθοποιό.

Η νεαρή ηθοποιός συστήθηκε στο θεατρικό κοινό μόλις το 2016 και έκτοτε δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στο σανίδι. Τη σεζόν όμως 2022-2023 αποφάσισε να συστηθεί και στο τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο της Άννας Ροδίτη, στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, η οποία θα έρθει κοντά με έναν εισαγγελέα μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού.

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ Παγιδευμένοι

Η ζωή στο Λονδίνο και το δοκιμαστικό της Μάρθας Λαμπίρη - Φεντόρουφ για τη σειρά «Παγιδευμένοι»

Λέγεται πως η Μάρθα έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο και οι υπεύθυνοι παραγωγής τη βρήκαν τόσο ικανή που θέλησαν να της δώσουν αμέσως τον ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως για το εν λόγω δοκιμαστικό ήρθε από το Λονδίνο όπου και διέμενε. Αφού πήρε τον ρόλο, επέστρεψε στο Λονδίνο, πήρε τα απαραίτητα, κλείδωσε το σπίτι της και μετακόμισε στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους.

Πρόκειται για διασκευή του τουρκικού σίριαλ «Yargi (Κρίση)», παραγωγής 2021, που πρόβαλε το Kanal D με πρωταγωνιστές τους Κάαν Ουργκαντζίογλου και Πινάρ Ντενίζ κι έχει πωληθεί στο Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Χιλή, το Ισραήλ, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Γεωργία και σε χώρες της Αφρικής. Την απόδοση σεναρίου έχει αναλάβει η Σωτηρία Ψευτούδη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη.

Παγιδευμένοι Πέτρος Λαγούτης

Η σκηνοθέτιδα συνεχίζει την πολυετή συνεργασία της με τον σταθμό, αυτή τη φορά χωρίς τη Μαρία Γεωργιάδου με την οποία έχουν συμπράξει με μεγάλη επιτυχία στις σειρές «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Ηλιος».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (8/9): Η Κατερίνα αρχίζει να χάνει τον εαυτό της

Μαύρο Ρόδο: Φτιάχτηκε αποκλειστικά για τη σειρά - Τα πρώτα πλάνα από το εντυπωσιακό μοναστήρι