Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Κυριακή Κατσογρεσάκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks (δείτε τι αλλαγές θα έχει ο νέος κύκλος), ωστόσο έμεινε στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού, κυρίως μέσα από την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή της στη Φάρμα, εκεί όπου έφτασε στον τελικό με την αξία της αλλά δεν κατάφερε να πάρει το έπαθλο.

Η πανέμορφη κοπέλα εργαζόταν ως αεροσυνοδός και μάλιστα δούλευε για αρκετό καιρό στο Ντουμπάι. Από τη μέρα όμως που η Φάρμα έριξε αυλαία, η Κυριακή Κατσογρεσάκη αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ σταμάτησε να ανεβάζει και στο Instagram.

Πού είναι σήμερα και τι κάνει η Κυριακή Κατσογρεσάκη από τη Φάρμα

Πριν από λίγες μέρες όμως, η Κυριακή Κατσογρεσάκη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο comeback της στα social media και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως κατάφερε επιτέλους να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να πάρει δίπλωμα πιλότου.

View this post on Instagram

A post shared by Kyriaki Katsogresaki (@katsogresaki_pilot)

Κεντρικές φωτογραφίες: ΑΝΤ1 & Instagram @katsogresaki_pilot

Οι δηλώσεις της Κυριακής μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα

«Υπήρχε μια συμπάθεια, αμοιβαία πριν μπούμε στο παιχνίδι δεθήκαμε στο ξενοδοχείο που ήμασταν σε καραντίνα. Μετά στο παιχνίδι ήμασταν 24 ώρες μαζί, κοιμόμασταν δίπλα δίπλα οπότε είχαμε μια συμπάθεια. Εκεί μπορεί ο Ντούπης να μπέρδεψε τα συναισθήματα του, δεν ξέρω αν ένιωσε κάτι πολύ έντονο. Υπήρξε και το λογοπαίγνιο από τους άλλους παίκτες και το απολαμβάναμε γιατί πέρναγε και η ώρα.

Ομορφόπαιδο είναι ο Ντούπης αλλά δεν είναι ότι μου δημιουργήθηκαν συναισθήματα. Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν τίτλο ότι υπάρχει κάτι μεταξύ μας, υπήρχε μια χημεία και ήταν λογικό μέσα σε ένα παιχνίδι να έρθουμε κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

«Μην το ρίχνουμε όλο πάνω μου έτσι Κυριακή, με έχετε βάλει στην γωνία. Όλα καλά με την Κυριακή. Δεν παρεξήγησα τίποτα εγώ, δεν μπορείς να ερωτευθείς έτσι απλά μια γυναίκα. Είναι μια πανέμορφη κούκλα, σαν χαρακτήρας έχει τα ελαττώματα της τα οποία δεν είναι κάτι αυτό, μπορούμε να τα φτιάξουμε κανένας δεν είναι τέλειος. Το αφήνω πάνω της, να πει αυτά που θέλει», απάντησε από την πλευρά του ο Ντούπης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όλη η αλήθεια - Γιατί καθυστερεί η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

5Χ5: Επιστρέφει ο Μάρκος Σεφερλής - Πότε κάνει πρεμιέρα