Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες» αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικής επιτυχίες του Mega, ενώ τα επεισόδιά της κάνουν υψηλή τηλεθέαση ακόμα και στις επαναλήψεις που παίζονται μέχρι σήμερα. Ένας χαρακτήρας που σίγουρα έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό των τηλεθεατών είναι αυτός της «Λίζας», την οποία υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Σμαράγδα Καλημούκου.

Η Λίζα ήταν ερωτευμένη με τον Άρη, τον γιό του Χαράλαμπου και της Πελαγίας, παρόλο που οι δυο τους έρχονται από δύο τελείως διαφορετικές οικογένειας. Στο τέλος της πρώτης σεζόν αποχώρησε από την Ελλάδα μιας και πήρε υποτροφία στην Αμερική.

Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Σμαράγδα Καλημούκου που υποδύθηκε τη «Λίζα» στους «Λατρεμένους μου Γείτονες»

H Σμαράγδα Καλημούκου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 2007 στη σειρά του Mega, ωστόσο έκτοτε δεν την είδαμε σε κάποιο άλλο πρότζεκτ. Μάλιστα πριν από μερικά χρόνια, βίωσε και μία μεγάλη απώλεια (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

«Ήταν μια αρκετά όμορφη εμπειρία για εμένα η τηλεόραση, ήμουν αρκετά μικρή αλλά νομίζω πως ήμουν αρκετά συγκρατημένη, ότι πήρα ήταν πάρα πολύ καλό και με βοήθησε πολύ στη συνεχεία», είπε χαρακτηριστικά για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Σήμερα έχει αλλάξει τελείως καριέρα μιας και ασχολείται επαγγελματικά με το plus size μόντελνγκ και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

«Πριν πέντε χρόνια μου έγινε μια πρόταση από την εταιρεία που είμαι τώρα να κάνω φωτογραφίσεις, δέχτηκα και σιγά σιγά ξεκίνησαν πολλές φωτογραφίσεις και από το Σεπτέμβριο έχω ξεκινήσει και τη δική μου συλλογή.

Το να είσαι plus size model δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να έχεις κάποια παραπάνω κιλά. Από τη στιγμή που έχω καμπύλες και είμαι πιο juicy και δεν είμαι πάρα πολύ αδύνατη, θεωρούμαι plus size. Θέλω να πω στις κοπέλες που ακούνε αρνητικά σχόλια, να μην δίνουν σημασία σε κανένα από αυτά. Θεωρώ ότι η κάθε γυναίκα έχει την ομορφιά της, όλες πρέπει να υποστηρίζουμε αυτό που είμαστε και η κάθε γυναίκα είναι όμορφη για αυτό που είναι», είχε πει για το νέο της επάγγελμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παραμένει γοητευτικός όπως ήταν - Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «Νικόλας» από τα Μαύρα Μεσάνυχτα

Τον είδαμε σε δύο κορυφαίες σειρές πρόσφατα - Πώς είναι σήμερα ο Οδυσσέας από τη Μαρία την Άσχημη