Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Ψέματα, που σκίζει σε τηλεθέαση, πρόκειται να επιστρέψει απόψε (3/6) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε και δύο νέα πρόσωπα να μπαίνουν στη σειρά και να φέρνουν μεγάλες ανατροπές.

Στο 4ο επεισόδιο, που προβάλλεται σήμερα Παρασκευή, η Έλενα αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να προσπαθήσει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το θάνατο της συζύγου του Αντρέα. Παράλληλα η Κάτια περνάει μια δύσκολη φάση στη σχέση της με τον Δήμο και το μυστικό της κινδυνεύει να βγει στο φως του ήλιου.

Τα δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Μάρκος Στεργίου (Κίμων Κουρής)

Ψέματα Μάρκος

Ο Μάρκος γνωρίζει τυχαία την Έλενα, αλλά η πρώτη τους αυτή συνάντηση φαίνεται πως δεν θα ‘χει συνέχεια, καθώς η Έλενα είναι ακόμα ιδιαίτερα ευαίσθητη και επιφυλακτική μετά τα όσα έχει καταγγείλει ότι έχουν συμβεί με τον Ανδρέα. Εκείνος όμως είναι αρκετά επίμονος και, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ανταλλάσσουν μηνύματα, καταφέρνει να την πείσει να βρεθούν από κοντά. Δείχνει ιδιαίτερη κατανόηση για την κατάσταση της και είναι πολύ υποστηρικτικός σε όλο αυτό που περνάει. Όμως όταν αποκαλύπτεται το παρελθόν του, η Έλενα θα νιώσει για ακόμα μία φορά προδομένη.

Θάλεια Κωστάκη (Γιούλα Μπούνταλη)

Ψέματα Ισμήνη

Η Θάλεια είναι σύντροφος της Ισμήνης και περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να γεννηθεί το παιδί τους. Η Θάλεια μαθαίνοντας τι έχει συμβεί ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Ανδρέα νιώθει βαθιές ενοχές, γιατί την περίοδο εκείνη είχε αφήσει για αρκετά μεγάλο διάστημα την Ισμήνη μόνη της, καλύπτοντας ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ για τη ζωή των προσφύγων στη Λέσβο. Η απέχθεια που αισθάνεται για τον Ανδρέα θα μπορούσε να αποτελεί σοβαρό κίνητρο για να τον βλάψει και αυτό δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στη σχέση της με την Ισμήνη.

Τι θα δούμε σήμερα στα Ψέματα (3/6)

Η Έλενα αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να προσπαθήσει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το θάνατο της συζύγου του Αντρέα. Παράλληλα η Κάτια περνάει μια δύσκολη φάση στη σχέση της με τον Δήμο και το μυστικό της κινδυνεύει να βγει στο φως του ήλιου.

Η Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου κατοικούσε ο Ανδρέας (Χρήστος Λούλης) μέχρι που αυτοκτόνησε η γυναίκα του, μήπως βρει κάποια στοιχεία από το παρελθόν του, τα οποία θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του στην καταγγελία που έχει κάνει στην αστυνομία ότι την έχει βιάσει. Εκεί συναντάει την Ελπίδα (Μαριάνθη Παντελοπούλου), φίλη και συνέταιρο της Ειρήνης της γυναίκας του Ανδρέα.

Κι ενώ στην αρχή έχει μεγάλη άρνηση σε αυτά που ακούει από την Έλενα ότι έχουν συμβεί, καταλήγει να της εκμυστηρευτεί ότι πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμα ζούσε η Ειρήνη, είχε κάνει κάτι με τον Ανδρέα. Μέχρι τώρα πίστευε ότι είχε μεθύσει και είχε συναινέσει σε αυτό που συνέβη.

Όμως ακούγοντας τις περιγραφές όσων έζησε η Έλενα με τον Ανδρέα συνειδητοποίησε πως τελικά ο Ανδρέας την είχε ναρκώσει και εκείνη γιατί διαφορετικά δεν θα το έκανε ποτέ αυτό το πράγμα στη φίλη της. Κλαίει και της λέει πόσο ένοχη νιώθει και η Έλενα προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα λέγοντάς της ότι ενοχές πρέπει να νιώθουν οι βιαστές και όχι τα θύματα που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση. Στη συνέχεια την παροτρύνει να βρει το θάρρος και να καταθέσει στην αστυνομία για να μπορέσουν να τον κλείσουν στη φυλακή και να γλιτώσουν πιθανόν μελλοντικά θύματα από τη δράση του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ψέματα - αποκλειστικό: Εκτός από την Έλενα ο Ανδρέας βιάζει και την...

Ψέματα - αποκλειστικό: Αυτό θα είναι το τέλος του Ανδρέα