Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας την Τρίτη 4/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός σχολίασε την αποχή της από τα σίριαλς αλλά και το στίγμα που αφήνει σειρά, που είχε πρωταγωνιστήσει.

Αυτό δεν είναι άλλο από το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' που ακόμα και σήμερα παίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε επανάληψη. Μάλιστα κατά την ίδια, αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο δεν της γίνονται πολλές και συχνές προτάσεις για τα καινούργια σίριαλς της τηλεόρασης (δείτε εδώ την απαγορευμένη σκηνή, που κόπηκε από την αγαπημένη σειρά).

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου για το Κωνσταντίνου και Ελένης

«Με τρομάζει που γίνονται τόσα πολλά σίριαλ, είναι σαν ένας πανικός. Για να σου είμαι ειλικρινής δεν έχει έρθει μια πρόταση στα χέρια μου που να αξίζει τον κόπο. Γίνονται προτάσεις αλλά με φειδώ τα τελευταία χρόνια. Στην τηλεόραση μετά από μια ηλικία δεν τους αφοράς ή γιατί δεν ξέρουν ακόμα και πού να με κατατάξουν. Είναι το άλλο (σ.σ. Κωνσταντίνου και Ελένης) που η επανάληψή του φτιάχνει ένα στίγμα τόσα χρόνια που… τι να σου προτείνουν;».

Με αυτή την ηθοποιό από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί ο Μάνθος Φουστάνος

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλης Κούκουρας, χαρακτηριστικά γνωστός ως Μάνθος Φουστάνος, να έχει στο πλευρό του την - επίσης ηθοποιό - Βάνα Ραμπότα (δείτε την εδώ) αλλά στο παρελθόν είχε μεγάλο έρωτα με μια άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησαν κι ένα παιδί.

Ο γιος τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίες σεζόν του «Κωνσταντίνου & Ελένης», το 2000. Η γυναίκα με την οποία ο τηλεοπτικός Μάνθος Φουστάνος ήταν ερωτευμένος εκείνη την περίοδο, είχε μάλιστα περάσει από τη σειρά σε ένα επεισόδιο που χάρισε άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή, με την οποία ο Κούκουρας είχε παίξει μαζί και στο «Εμείς κι Εμείς» του Mega, στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Ράντου δεν ήταν η πρώτη επιλογή - Η ηθοποιός που θα έκανε τη Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης

«Θα σε κρατήσω για πάντα...» - Τσακίζει κόκκαλα η Ελένη Ράντου με το "αντίο" της στην Μάρθα Καραγιάννη