Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μάρθα Καραγιάννη πριν αφήσει την τελευταία της πνοή και σκορπίσει απέραντη θλίψη στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους και συναδέλφους της, έζησε μία ζωή γεμάτη και με την σπουδαία καριέρα της φρόντισε να μείνει για πάντα αξέχαστη.

Αυτό ακριβώς θέλησε να τονίσει και η Ελένη Ράντου, με την οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές, με χαρακτηριστική τους συνύπαρξη στην τηλεόραση τις σκηνές στο Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου έπαιζαν την μητέρα και την κόρη, μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια της Ελένης Ράντου για την Μάρθα Καραγιάννη

«ΜΑΡΘΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΣΑ ΜΟΥ», έγραψε στο προφίλ της η ίδια.

Ελένη Ράντου Μάρθα Καραγιάννη
Facebook / Ελένη Ράντου

Συγκλονισμένος ο Μάκης Δελαπόρτας μετά την είδηση για τον θάνατο της ηθοποιού

Στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας, το πρωί της Κυριακής 18/9, για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος με αυτή την είδηση, καθώς δεν γνώριζε πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού.

Στη συνέχεια, όμως, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ίδια δεν επιθυμούσε να βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, αν και το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

«Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα» ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη. Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα σ'αγαπώ πάντα...» - Το σπαρακτικό "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα στην Μάρθα Καραγιάννη

«Η αδυναμία μου...» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Μαρίας Κορινθίου για την Μάρθα Καραγιάννη