Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Δέσποινα είναι ο πιο θετικός χαρακτήρας της σειράς του STAR «Τρία μίλια» και η Ευαγγελία Μουμούρη, λίγο πριν τελειώσει η πρώτη σεζόν, αποκαλύπτει στο περιοδικό Tivi Σίριαλ τις αντιδράσεις της ηρωίδας της σε όσα πρόκειται να συμβούν (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 24/6 επεισόδιο).

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οι αποκαλύψεις της Ευαγγελίας Μουμούρη για τα Τρία Μίλια

Η Δέσποινα είναι ένας θετικός άνθρωπος και η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι έχουμε κι εσάς στο μυαλό μας.

«Και καλά κάνετε! Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν πάντα έτσι. Έκανα μεγάλη διαδρομή και τώρα απολαμβάνω τα δεδουλευμένα μου».

Όταν πήρατε τα σενάρια στα χέρια σας, αναγνωρίσατε κομμάτια της Ευαγγελίας μέσα στη Δέσποινα;

«Ξεκινώντας να διαβάζω, δεν σας κρύβω πως νευρίασα μαζί της. Με τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις κρίσεις στη ζωή της, με συγκαταβατικότητα, χωρίς δεύτερες σκέψεις και βάζοντας τον εαυτό της στην άκρη για να στηρίξει την οικογένειά της. Πολύ γρήγορα διαπίστωσα πως ο εκνευρισμός προήλθε από τα κοινά μας στοιχεία. Ηρθαν στον νου μου οι φορές που έγινα εγώ κυματοθραύστης και ισορροπιστής βάζοντας τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα. Θέλω να πιστεύω πως έχω στοιχεία της Δέσποινας, καθώς η γυναίκα αυτή είναι ο απόλυτα καλός άνθρωπος».

Είναι όμως ευτυχισμένη η ηρωίδα σας;

«Είναι ευτυχισμένη στο χρυσό κλουβί που έφτιαξε για εκείνη και την οικογένειά της. Ζει στο “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” της!».

Ευαγγελία Μουμούρη Τρία Μίλια

Φαίνεται να κάνει τα πάντα για την οικογένειά της, αλλά η οικογένειά της και κυρίως ο άντρας της, τής κρύβει πράγματα. Μέχρι πότε;

«Η ζωή μάς έχει δείξει πως όσο και να κρύβει κάποιος την αλήθεια του, έρχεται η στιγμή που τα πάντα βγαίνουν στο φως. Είναι νομοτέλεια».

Με βάση το διάστημα που τη «ζείτε», πιστεύετε πως η αντίδρασή της θα είναι έντονη ή θα τον συγχωρέσει;

«Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα. Οι άνθρωποι είμαστε απρόβλεπτοι. Πόσω μάλλον σε στιγμές κρίσης. Αν η Δέσποινα το μάθει, θα γκρεμιστεί η ζωή της. Δε θα υπάρξει πια καμία σταθερά. Θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε, ακολουθώντας το θυμικό της που είναι φυλακισμένο μέσα της τόσα χρόνια».

Ωστόσο τη φλερτάρει ο Κυριάκος. Υπάρχει περίπτωση οι δυο τους να έρθουν κοντά;

«Θα έλεγα πως από την πρώτη στιγμή είναι κοντά. Στον Κυριάκο, η Δέσποινα αναγνωρίζει το κομμάτι του εαυτού της που παράτησε για να κάνει οικογένεια. Ο Κυριάκος τής ξυπνάει την κοιμισμένη της αγάπη για την τέχνη, για τη δημιουργία».

Θα πέσει στην αντίληψη κάποιων αυτό το φλερτ;

«Ακόμη κι ένα βλέμμα είναι αδύνατον να κρατηθεί κρυφό σ’ έναν μικρό τόπο όπως η Δρακόνησος».

Η κόρη της θα αποφασίσει να ζήσει με τον Πέτρο. Πόσο σύμφωνη θα είναι η ηρωίδα σας σε αυτή την εξέλιξη;

«Καθόλου σύμφωνη. Είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση της κόρης της. Θεωρεί πως μια τέτοια απόφαση θα την απομακρύνει από τον στόχο της για το Πανεπιστήμιο».

Τι θα λέγατε πως λείπει αυτή τη στιγμή από τη ζωή της;

«Η φροντίδα από κάποιον άνθρωπο. Είναι δεδομένη για τον άντρα της και τις κόρες της. Της λείπει η παρέα και το νοιάξιμο».

Ούσα φαρμακοποιός, θα κληθεί να βοηθήσει κάποιον άλλον ήρωα στο νησί; Ίσως την Κάτια που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία της...

«Ο καπετάνιος θα κάνει τα πάντα για να κρύψει την αρρώστια της γυναίκας του. Ωστόσο, η Δέσποινα θα συμπαρασταθεί στην Κάτια, στην αγωνία της για την απαγωγή του γιου της».

Πώς θα θέλατε να δείτε τη Δέσποινα στο μέλλον;

«Θα ήθελα να τη δω να ανακαλύπτει τις αλήθειες της ζωής της, να πατάει γερά στα πόδια της και να παίρνει αποφάσεις, όσο δύσκολο κι αν της είναι».

Έχετε συνδέσει το όνομά σας με τη μυθοπλασία και μάλιστα με πολύ επιτυχημένες δουλειές. Τυχαίο ή μελετάτε προσεκτικά τις κινήσεις σας;

«Η παρουσία μου στη μυθοπλασία είναι αποτέλεσμα συγκυριών και τύχης. Η διάρκειά μου στον χώρο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, συνέπειας, βαθιάς αγάπης για τους συναδέλφους μου, πειθαρχίας και αντοχής».

Το καλοκαίρι θα είστε σε κάποια παράσταση;

«Το καλοκαίρι θα κάνω γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο στα “Τρία μίλια”, που τόσο αγάπησαν οι τηλεθεατές του STAR».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σήμερα είναι ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό - Αυτή είναι η κούκλα πρώην του Δημήτρη Λιακόπουλου από τα Τρία Μίλια

Ευγενία Παναγοπούλου - αποκλειστικό: «Η καρδιά της Φωτεινής είναι δοσμένη στον Μιχάλη»