Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (24/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια μιας και ο Μιχάλης μιλάει ανοιχτά στην Φωτεινή για τον έρωτά του ενώ την ίδια στιγμή είναι έτοιμος να χωρίσει την Ελένη (δείτε εδώ πώς θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος).

Τι θα δούμε σήμερα (24/6) στα Τρία Μίλια

Η Κάτια προσπαθεί να υποβαθμίσει την κρίση αμνησίας που είχε και να πείσει τον Γεράσιμο πως είναι καλά. Εκείνος, όμως, δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα για τη γυναίκα του και είναι αποφασισμένος να μην το αγνοήσει. Ο Μιχάλης εκφράζει τα αισθήματά του στη Φωτεινή και της δηλώνει πως δεν πρέπει να νιώθει ενοχές, ούτε να θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τον επικείμενο χωρισμό του με την Ελένη.

Ο Νικόλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο αντεπίθεσης προς τον Τίμο και προσπαθεί να προσεγγίσει την κόρη του, όπως έκανε και εκείνος με το γιο του. Ο Στέφανος, χωρίς να το θέλει, γίνεται η αιτία να μάθει η Λίζα πως ο Ευθύμης χώρισε από τη Φωτεινή. Εκείνη χαίρεται, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει. Η Ελένη ετοιμάζεται να βγει με τον Μιχάλη, χωρίς να γνωρίζει πως σ’ αυτήν την έξοδο, εκείνος σκοπεύει να της ανακοινώσει το τέλος της σχέσης τους. Ο Γεράσιμος συνειδητοποιεί πως η Κάτια λείπει από το σπίτι και ανησυχεί πολύ. Εκείνη, όμως, απευθύνεται αλλού για βοήθεια.

Τι θα δούμε στο επόμενο (27/6) επεισόδιο

Η Κάτια ανησυχεί, επειδή φοβάται ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μνήμη της. Το εκμυστηρεύεται στον Νικόλα και του ζητάει να τη βοηθήσει, αν η κατάστασή της χειροτερέψει. Ο Γεράσιμος ανησυχεί από την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του και ζητάει από τον Μιχάλη να την εξετάσει.

Η Κλειώ αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του Πέτρου, αλλά η υποδοχή της δεν είναι αυτή που περίμενε. Ο Τίμος είναι έξαλλος με τον Νικόλα, επειδή εκείνος πρότεινε αυτή τη συγκατοίκηση. Ο Μιχάλης βγαίνει για φαγητό με την Ελένη, με σκοπό να της πει να χωρίσουν, αλλά αυτό αποδεικνύεται πιο δύσκολο απ’ όσο είχε υπολογίσει.

Ο Στέφανος αποκαλύπτει τα σχέδιά του στη Φωτεινή. Θέλει να ξαναχτίσει την καμένη κλινική, αναζητώντας επενδυτές και, όταν διαβάζει ένα άρθρο για τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της χρονιάς, αποφασίζει να τηλεφωνήσει και να προτείνει πιθανή συνεργασία σε έναν από αυτούς, χωρίς να γνωρίζει το κοινό παρελθόν του με τη Φωτεινή…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευγενία Παναγοπούλου - αποκλειστικό: «Η καρδιά της Φωτεινής είναι δοσμένη στον Μιχάλη»

Σήμερα είναι ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό - Αυτή είναι η κούκλα πρώην του Δημήτρη Λιακόπουλου από τα Τρία Μίλια