Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στο αποψινό (8/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς αναμένεται να είναι καταιγιστικές καθώς πέρα από την αποφυλάκιση της Αθηνάς, θα δούμε και την πρώτη συνάντηση του Στέφανου με την οικογένειά του.

Η Βασιλική θα δει για πρώτη φορά μετά από καιρό τον αγαπημένο της αδερφό, ενώ εκείνος θα συναντηθεί με τον Φίλιππο, με τον οποίο θα συμφιλιωθεί επιτέλους μετά από τόσο καιρό.

Η ανάρτηση που έκανε η Ιφιγένεια Τζόλα για τη Γη της Ελιάς

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό και έτσι, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ανάρτηση για το αποψινό (8/11) επεισόδιο, που σίγουρα θα καταφέρει να συγκινήσει βαθύτατα το τηλεοπτικό κοινό.

Γη της Ελιάς Ιφιγένεια Τζόλα

Η Ασπασία βάζει λόγια στον Στέφανο για τον Φίλιππο και τη Βασιλική

Η Βασιλική και ο Φίλιππος, πάνω που προσπαθούν να συνέλθουν από τις ατυχίες που τραβάνε, έχουν να αντιμετωπίσουν την Αρετή και την Ασπασία, οι οποίες θέλουν να τους χωρίσουν με κάθε τρόπο, με την δεύτερη να προσπαθεί να βάλει μέχρι και στον Στέφανο λόγια για να πετύχει τον σκοπό της!

Το ζευγάρι, μετά από αυτό το συμβάν κανονίζει μαζί με όλη την οικογένεια ταξίδι στην Ισπανία, και εκεί η Ασπασία δασκαλεμένη από την Αρετή, κάνει τα πάντα για να χωρίσει τον Φίλιππο από τη Βασιλική. Αναφέρει στον Στέφανο πως η Βασιλική κινδύνευσε εξαιτίας του, κατηγορώντας ανοιχτά τον Φίλιππο και δείχνοντάς τον ως υπεύθυνο για την απόπειρα βιασμού!

Ο Στέφανος αντιλαμβάνεται αμέσως τι προσπαθεί να κάνει, και μιλά στον Δημοσθένη, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες την στέλνει πίσω στην Ελλάδα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Θα φέρει δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών η Μαρίνα - «Όποιον την πειράξει τον σκότωσα...»

Σοκ στη Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο