Από Ελένη Μήτση

Μπορεί τα μέτρα του κορωνοϊού να έχουν χαλαρώσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά σίγουρα δεν έχουμε ξεμπερδέψει από την υπόθεση αυτή και απόδειξη σε όλο αυτό είναι η Σοφία Μουτίδου και η σημερινή 11/11 ανάρτησή της.

Η ηθοποιός - κωμικός με ένα βίντεο, που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστό, πως νοσεί και επομένως θα αναγκαστεί να μεταβάλλει για την επόμενη εβδομάδα τις προγραμματισμένες παραστάσεις της (δείτε εδώ την πρόσφατη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου).

Η ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Πάμε παιδιά για ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!! Ένα μοριακό & ΩΠ! Γ@@@@@@@αι όλα!!!».

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Το σχόλιο του Τάσου Δούση για την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Μουτίδου και Καινούργιου

Στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/10) ο Τάσος Δούσης (δείτε εδώ πώς τον καλωσόρισε η Φαίη Σκορδά), ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα έγιναν μέσα ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω καταλάβει τι έγινε αλλά θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα. Νομίζω ότι πλέον με τα social media έχουμε μια ευκαιρία να καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα πλέον, ποιος είναι ο βλαξ ή ποιος είναι ο κακός. Το λέω αυτό γιατί παλιά οι βλάκες κρυβόντουσαν, δεν υπήρχαν τα social media. Τώρα για να καταλάβεις έναν άνθρωπο πρέπει να δεις τί λέει στα social media και να ψυχογραφήσεις λίγο τον άνθρωπο.

Δεν λέω ότι η Σοφία Μουτίδου είναι κακιά. Λέω όμως ότι για να πεις κάτι τέτοιο και να πάρεις μια φωτογραφία δύο ανθρώπων και να μιλήσεις για αυτούς είναι μια μορφή κακίας είναι μια μικρή κακία θα έλεγα, που τα πιο πολλά που λέει η Σοφία Μουτίδου είναι σωστά.

Αλλά μερικές φορές όταν ξεφεύγουμε, ξεφεύγουμε. Από την άλλη μεριά, η Κατερίνα Καινούργιου επειδή την ξέρω και προσωπικά, ξέρω πόσο πολύ έχει προσπαθήσει αυτός ο άνθρωπος και με πλαστικές που τις έχει παραδεχτεί αλλά και με το πρόβλημα που είχε στην ορθοφωνία της να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Άρα αυτόν τον άνθρωπο δεν τον στοχοποιείς για την εμφάνισή του γιατί ξέρεις τι αγώνα έχει δώσει», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Δούσης.

«Κανέναν δεν στοχοποιείς για την εμφάνισή του, όχι μόνο την Κατερίνα αν έχει κάνει αγώνα. Για μένα όμορφη ήταν και πριν, όμορφη είναι και τώρα. Αυτό είναι προσωπική επιλογή το αν θες να κάνεις κάποια πράγματα. Η Μουτίδου αυτό που λέει είναι ότι δεν εννοούσε τις πλαστικές», συμπλήρωσε από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δύσκολες ώρες για την Χρύσα Φώσκολου - Τι συνέβη;

Θρήνος για τη Σοφία Λεοντίτση - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της