Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (8/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και από τη μία, η Αθηνά αποφυλακίζεται επιτέλους (δείτε εδώ τι θα γίνει στην πρώτη συνάντηση με την μητέρα της) και από την άλλη, οι Καπερνάροι συναντούν τον Στέφανο στην Ισπανία.

Τι θα δούμε σήμερα (8/11) στη Γη της Ελιάς

Έξαλλος ο Χρήστος, πηγαίνει κατευθείαν στην Ισμήνη: «Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι; Τα έβαλε και μαζί σου η Μυρτάλη; Το περίμενα. Αυτή τα έχει με όλο τον κόσμο», του λέει, αλλά ο Χρήστος της εξηγεί: «Μακάρι να ήταν αυτό. Δεν ξέρω καν πώς να σου το πω, είμαι σοκαρισμένος και έξαλλος. Πήγα στο σπίτι λίγο πιο νωρίς για να της κάνω έκπληξη και την έπιασα μαζί με άλλον να κάνει έρωτα.

Και ξέρεις με ποιον; Με τον Αλέξη», της αποκαλύπτει. Η Ισμήνη τα χάνει: «Ολα τα περίμενα, αλλά αυτό όχι. Και τώρα τι θα κάνεις; Δεν θα της μιλήσεις;», τον ρωτάει, αλλά ο Χρήστος της λέει ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι: «Τίποτα δεν θα κάνω. Δεν πρόκειται να μπω καν σ’ αυτή τη διαδικασία, απλά θα μαζέψω τα ρούχα μου και θα φύγω χωρίς να της δώσω καμία εξήγηση», ισχυρίζεται.

Τι θα δούμε αύριο (9/11)

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται: «Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ν’ αρχίσει βρόμικο πόλεμο. Κάπως θα πρέπει να απαντήσω σ’ αυτά τα ψεύδη», λέει. Στο μεταξύ ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη, ενώ η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια.

Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της και οι δύο γυναίκες μαλώνουν για μια ακόμα φορά άσχημα, με φωνές αλλά και με κατάρες. Η Μυρτάλη μαθαίνει ότι ο Χρήστος συναντήθηκε με την Ισμήνη και εντελώς αψυχολόγητα ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. «Πας καλά; Ρωτάς εμένα γιατί σε χώρισε ο Χρήστος; Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο, μιας και τον εαυτό σου έχεις ξεχάσει να τον ρωτάς για το αν ευθύνεται για κάτι», της επισημαίνει.

Ο Στάθης, η Βασιλική, ο Δημοσθένης, η Ασπασία και ο Φίλιππος φτάνουν στην Ισπανία και η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππου είναι απροσδόκητη και συγκινητική. Το μόνοιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τίτλοι τέλους! Ζευγάρι υπογράφει οριστικά το διαζύγιο στη Γη της ελιάς

Χωρισμός - «βόμβα» στη Γη της Ελιάς