Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να πέρασαν πολλά στον πρώτο κύκλο της Γη της Ελιάς, ωστόσο πλέον, η Μαρίνα και ο Μάνος έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια, ενώ η παρουσία της μικρής Αγγελικής έχει φέρει μεγάλη ευτυχία στη ζωή τους.

Η Μαρίνα πλέον τη νοιάζεται σαν κόρη της και θέλει να την προσέχει και να τη φροντίζει: «Ας κοιμηθούμε εδώ απόψε γιατί χθες η μικρή ξύπνησε και της έλειπε η μαμά της», λέει στον Μάνο όταν της προτείνει να πάνε σπίτι της.

Ο Μάνος, συγκινημένος με τα λόγια της, της λέει: «Με συγκινεί που τη νοιάζεσαι τόσο πολύ». «Αφού είναι σαν κόρη μου. Όποιον την πειράξει, τον σκότωσα. Αισθάνομαι ότι πρέπει να την προστατέψω», του απαντάει.

Όταν η συζήτηση πάει στο θέμα της Μυρτάλης, η Μαρίνα εξομολογείται στον αγαπημένο της: «Έχω πικραθεί πολύ. Η Μυρτάλη είναι σαν αδερφή μου, δεν της κρατάω κακία αλλά δεν αισθάνομαι το ίδιο πια μαζί της. Είναι κάτι πολύ σοβαρό, έχει αλλάξει η ψυχολογία της, κάτι δεν πάει καλά. Οι πράξεις της και οι αντιδράσεις της, είναι λες και δεν έχουν λογική».

Το απόσπασμα από το αποψινό (8/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Η Μυρτάλη απευθύνεται σε ψυχολόγο και διαλύεται

Το ότι κοντά της έχει μείνει μόνο ο Αλέξης (ο οποίος θα της ζήσει να επισημοποιήσουν την σχέση τους όταν...) θορυβείται πολύ, και αρχίζει και συνειδητοποιεί τι έχει καταφέρει με την σκληρότητα και την παράνοιά της. Ο ψυχολόγος θα την κάνει να δει πράγματα του εαυτού της που μέχρι τώρα ούτε γνώριζε, αλλά ούτε και ήθελε να αντιμετωπίσει.

Θα το αντέξει ή θα βουλιάζει σε όλο αυτό που βιώνει; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια...

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στη Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Τίτλοι τέλους! Ζευγάρι υπογράφει οριστικά το διαζύγιο στη Γη της ελιάς