Από Ελένη Μήτση

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που όσο έρχονται αντιμέτωποι με την υπόθεση του Κολωνού της 12χρονης κοπέλας χάνουν την ψυχραιμία τους μπροστά σε ένα ζήτημα, που έχει συγκλονίσει την κοινωνία.

Μετά λοιπόν την οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη είδαμε και την Σμαράγδα Καρύδη να εκφράζεται από τα social media με πολύ έντονο τρόπο, καθώς θεωρεί πως γίνεται διαπόμπευση του ανήλικου παιδιού.

Η οργισμένη ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη για την υπόθεση στον Κολωνό

«Τι θα γίνει τώρα; Θα ακούσουμε κι άλλους διαλόγους, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και μηνύματα; Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός ενός κακοποιημένου παιδιού με το πρόσχημα του ρεπορτάζ;

Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, site, ανακριτές, αστυνομία, ΕΣΡ, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι και παντός τύπου ανεύθυνοι-υπεύθυνοι θα το συνεχίσετε για πολύ αυτό; Θα πάρει κάποιος την ευθύνη να το σταματήσει; Κι αν δεν γίνει μήπως η ευθύνη πια είναι και σε μας;

Εμείς που παρακολουθούμε όλο αυτό, κουνάμε αγανακτισμένοι τα κεφάλια και σεις από την οθόνη και μεις από το σπίτι και μετά πάμε ανακουφισμένοι για ύπνο στα κρεβατάκια μας».

Υπόθεση Κολωνός

Τα κλάματα της Μπέτυ Μαγγίρα σχετικά με την υπόθεση

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (13/10) η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε για την υπόθεση του 53χρονου όπου βίαζε και έκδιδε 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ενώ μιλούσε για τα παιδιά της.

«Σήμερα νιώθω ότι δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες και είναι τώρα 2-3 μέρες που νιώθω ότι κάτι με πνίγει και θέλω να πω κάτι για όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις δε μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Σαν άνθρωπος δε μπορώ να πω ότι δε με επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Δε μπορώ να πω ότι σαν μάνα μιας 12χρονης και μιας 8χρονης κόρης όλο αυτό δε με έχει αναστατώσει…. Υπάρχουν μέρες που θέλουμε και είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να περάσετε καλά αλλά δε μπορούμε να βγούμε και να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Δε μας αφήνει κάτι μέσα από τη ψυχή μας. Δε ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουμε να γυρνάμε πλάτη στην τόσο σκληρή πραγματικότητα εμείς που κάνουμε ψυχαγωγία και αυτή να μας χτυπάει την πλάτη να γυρίσουμε να την κοιτάμε κατάματα.

Δε ξέρω πόσο θα αντέξω σαν μάνα να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους με τα αρρωστημένα μυαλά να μην τιμωρούνται πιο αυστηρά. Έχω θυμό, οργή, που τα κορίτσια και τα αγόρια που θα βγουν αύριο μεθαύριο στην κοινωνία διατρέχουν αυτό τον κίνδυνο. Δε γίνεται να μη μας επηρεάζει… Να βροντοφωνάξω κι εγώ και όλοι μας οι νόμοι να γίνουν πιο αυστηροί, να μην καταδικάζονται μόνο 10 και 15 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι και να βγαίνουν και να κάνουν ξανά και ξανά το ίδιο και να παίρνουν στον λαιμό τους αθώες ψυχές. Πρέπει να σταματήσει αυτό.

Σκεφτόμουν αυτό το κορίτσι το 12χρονο γιατί είναι και η κόρη μου σε αυτή την ηλικία, που το πιο πιθανό είναι να του χει καταστραφεί η ζωή που δεν πρόλαβε καν να ζήσει και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τη ζήσει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φως στο Τούνελ: «Αλλάξτε το νόμο επιτέλους!» - Η οργή της Αγγελικής Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής

Κολωνός: Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες βιασμού της 12χρονης μετά το συμβάν με τον Λιάγκα