Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας) η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής 21/10 επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και στο Φως στο Τούνελ για να ξεκινήσει να εξιχνιάζει νέα μυστήρια, και φυσικά από την θεματολογία της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πράξεις που έχουν σοκάρει τις τελευταίες μέρες το πανελλήνιο, μεταξύ άλλων και η υπόθεση του Κολωνού.

Η παρουσιάστρια τότε έκανε ένα σχόλιο και ξέσπασε σχετικά με την αύξηση των σεξουαλικών εγκλημάτων στη χώρα μας, με θύματα ανήλικα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής, το πρώτο εικοσαήμερο του Οκτωβρίου, αποκαλύφθηκαν δέκα υποθέσεις με βιασμούς παιδιών, ακόμα και από τον ίδιο τους τον πατέρα!

Το ξέσπασμα της Αγγελικής Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής

«Αλλάξτε το νόμο, επιτέλους. Να γίνει πιο σκληρός για όλους αυτούς» είπε εμφανώς ταραγμένη η παρουσιάστρια!

Η ατακάρα της που προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε τον συνάδελφο της Φάνη «κούκλο» και η ατάκα της έμεινε, με τους χρήστες της πλατφόρμας και την Παρασκευή 21/10 να την χρησιμοποιούν στο Twitter, κάνοντάς την viral, και η παρουσιάστρια γνωρίζοντάς πως έχει κάνει χαμό, επανήλθε με άφθονο χιούμορ να προσθέσει στους καλεσμένους της: «Είστε όλοι κούκλοι. Μην λέω μόνο για τον Φάνη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γράφτηκαν διάφορα και...» - Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του Θανάση Κατερινόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Έθιξε πολύ σοβαρά θέματα η Αγγελική Νικολούλη - Η τηλεθέαση της 3ωρης (21/10) εκπομπής