Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, μία από τις προηγούμενες παίκτριες του GNTM μίλησε δημόσια για την συμμετοχή της στο σόου και έκανε ένα σχόλιο για την ηλικία της Βίκυς Καγιά το οποίο συζητήθηκε αρκετά έντονα. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μάλιστα, Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενά της με ένα έντονο ύφος.

Της φάνηκε, δηλαδή, πολύ άσχημο το γεγονός πως τα έβαλε με το διάσημο μοντέλο και εξήγησε πως επειδή δεν είναι η μόνη που εμφανίστηκε αυτό το διάστημα και "επιτέθηκε" επί της ουσίας στην ίδια, πρόκειται για κάτι στοχευμένο.

Η Κατερίνα Καινούργιου στο πλευρό της Βίκυς Καγιά για τα σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία της

«Απαράδεκτο να τα βάζουν μαζί της», είπε χαρακτηριστικά στον "αέρα", υπερασπίζοντας την οικοδέσποινα του διαγωνισμού μόδας.

Η Άννα Αμανατίδου "επιτέθηκε" επίσης στο μοντέλο

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend "τσάκωσε" την Άννα Αμαντίδου, μία από τις πρώην παίκτριες του GNTM, σε μία εκδήλωση και έτσι η δημοσιογράφος του OPEN κατάφερε να την ρωτήσει λίγα πράγματα σχετικά με το σόου φέτος, αλλά και την δική της εμπειρία.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως της αρέσει να παρακολουθεί τον διαγωνισμό και να βλέπει τα νέα κόνσεπτ, ωστόσο όσον αφορά τον τρόπο που την αντιμετώπιζε η Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνει τον μήνα) δεν εκφράστηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, αφού υποστήριξε πως δεν την βοήθηκε καθόλου να εξελιχθεί.

«Παρακολουθώ το GNTM 5 κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα», είπε αρχικά.

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρώην παίκτρια του GNTM «καίει» τη Βίκυ Καγιά με ένα βίντεο - «Ας πει κάποιος...»

«Δεν έχουμε έρθει ποτέ σε επαφή!» - Το κανονικότατο άδειασμα της Βίκυς Καγιά στην Άννα Αμανατίδου