Από Ελένη Μήτση

Έναν πολιτικό και υπό άκρα μυστικότητα πολιτικό γάμο έκαναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Δημαρχείο της Βούλας. Το ζευγάρι μπορεί να μη μας προειδοποίησε για το γεγονός, αλλά άφησε στη συνέχει να βγει κάποιο υλικό.

Η κουμπάρα τους δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στο facebook με την παρουσιάστρια και εγκυμονούσα να είναι λαμπερή στη μια πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της (δείτε εδώ την εμφάνιση της μητέρας της στο γάμο).

Φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Σας αγαπώ άπειρα.. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι δίπλα σας σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας… Να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι για πάντα…».

Σας αγαπω απειρα.. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι Διπλα σας σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της...

Posted by Katerina Nazou on Tuesday, October 4, 2022

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο του πρώην της Σταθοκωστόπουλου με την Σπυροπούλου

Το πρωί της Δευτέρας 3/10 έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία την Κυριακή 2/10 παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιά της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους (δείτε εδώ το φύλο του μωρού της).

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του, και με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να τους ευχηθεί για το χαρμόσυνο γεγονός.

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε μεταξύ άλλων εμφανώς χαρούμενη η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τον γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος - Η πρώτη φωτογραφία