Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήδη από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/9), το Tv-24.gr σας είχε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του, πως η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό ολοκληρώθηκε πριν καλά καλά προλάβει να αρχίσει.

Κάπως έτσι, δεν άργησε να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, μέσα από την οποία έγινε γνωστό πως η όμορφη παρουσιάστρια έφυγε από το Πρωινό αλλά παραμένει στην οικογένεια του καναλιού.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Λιάγκα πριν την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας έχει κρατήσει σιγή ιχθύος όλες αυτές τις μέρες, με τον παρουσιαστή να απολαμβάνει το ρεπό του, κοντά στη θάλασσα που αγαπάει τόσο πολύ. Ό, τι απαντήσεις έχει να δώσει άλλωστε, θα τις δώσει σε λίγη ώρα στο Πρωινό.

Γιώργος Λιάγκας Δούκισσα Νομικού
Γιώργος Λιάγκας Πρωινό

Η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό του Αντ1

Λίγες ώρες μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την οριστική αποχώρησή της, μετά το θρίλερ που είχε εξελιχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την κατάσταση αυτή, το απόγευμα της Κυριακής 25/9, η Δούκισσα Νομικού "έσπασε" τη σιωπή της, και θέλησε να πει και αυτή δύο λόγια για την απόφαση αυτή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» είπε μεταξύ άλλων απλά λιτά και απέριττα η παρουσιάστρια, θέλοντας ωστόσο να θίξει το θέμα του σεβασμού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Ποια παίρνει την θέση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό;

«Γιατί να πάρει αυτήν τη θέση;!» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλά και ξεκαθαρίζει για την Δούκισσα Νομικού