Από Ελένη Μήτση

Μπορεί το κοινό του σίριαλ ''Γη της ελιάς'' να παρακολουθεί αυτές τις ημέρες την αρπαγή του Φίλιππου και τη Βασιλικής, όμως το σενάριο είναι πιο μπροστά και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Στην Ισπανία για γυρίσματα βρίσκεται το συνεργείο της σειράς συνδυάζοντας δουλειά και βόλτα μαζί, με την Ιφιγένεια Τζόλα να κάνει μια ανάρτηση στο instagram με τον Διονύση Παπανδρέου και άλλους, στη Μαδρίτη την Παρασκευή 23/9.

Η νέα ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα από το ταξίδι στην Ισπανία για τη ''Γη της ελιάς''

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Ιφιγένειας Τζόλα

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Ο «Φίλιππος» και η «Βασιλική» της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, όλο και αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

Κάτι οι κοινές εμφανίσεις σε βραδινές εξόδους και τα φιλιά που ανταλλάσσουν, κάτι τα κοινά στιγμιότυπα από τα backstage της σειράς και δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα δημοσιεύματα πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και πίσω από τις κάμερες.

Τόσο ο Διονύσης Παπανδρέου όσο και η Ιφιγένεια Τζόλα, έχουν κληθεί να απαντήσουν στις φήμες για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο κανένας δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου στη συνέντευξή του στο Night Out.

Aπό τη μεριά της, η Ιφιγένεια Τζόλα είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή, λέγοντας: «Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζει κανάλι και σειρά - Φεύγει με φόρα για τους ''Παγιδευμένους'' ο Ιάκωβος από τη ''Γη της ελιάς''

Γη της Ελιάς: Νέο ερωτικό τρίγωνο στην Μάνη - Ο Χρήστος πιάνει στα πράσα την Μυρτάλη με τον Αλέξη